Πολιτική

17/07/2012 - 14:46

Ανάρμοστη συμπεριφορά και απειλές στην Τ. Πνακά από τα "μπουμπούκια" του Δήμου Λέσβου

yle="text-align:justify;">Διαβάστε την  επιστολή της Δημοτικής Συμβούλου Τ. Πνακά και...θαυμάστε συμπεριφορά !!!

Χθες βραδύ στις 20:15 δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα από συνδημότες μου ότι υπήρχε πρόβλημα στην ύδρευση της περιοχής της Ανάξου. Όντως δεν υπήρχε νερό και στην δική μου οικία. Η πίεση ήταν τόσο χαμηλή που σε όροφο δεν μπορούσε το νερό να ανέβει. Ένα σύνηθες πρόβλημα της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που με άμεση παρέμβαση, κατά τα προηγούμενα έτη, το ελαχιστοποιούσαν. Κατά τις 20:56 μ.μ. κάλεσα τον Αντιδήμαρχο Πέτρας κ. Κυριαζή Γ. και αμέσως μετά, στις 20:57 μ.μ. κάλεσα τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Μαρινάτο Σ.

Δυστυχώς κανείς δεν μου απάντησε.

Στις 21:20 έκανα παρέμβαση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της Μυτιλήνης γνωστοποιώντας το πρόβλημα που με συνθήκες θερμοκρασίας άνω των 40 βαθμών καταλαβαίνετε τι σημαίνει μια περιοχή να μην έχει νερό.

Στις 21:43 μ.μ. με κάλεσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κουνιαρέλλη Η. και πριν ολοκληρώσουμε την συνομιλία μας, χωρίς να προλάβω να καταλάβω τον λόγο που με κάλεσε, στις  21:44 μ.μ., δέχτηκα τηλεφώνημα από τον κ. Μαρινάτο ο οποίος, μου είπε, ότι τον είχε ενημερώσει ο κ. Κουνιαρέλλης για την τηλεφωνική μου παρέμβαση στον βραδινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μυτιλήνης και για τις δηλώσεις που έκανα στο δελτίο.

Πιστεύοντας ότι με κάλεσε για να τον ενημερώσω, για το πρόβλημα και πριν αντιληφθώ τον λόγο του τηλεφωνήματος του, μου επιτέθηκε φραστικά αποκαλώντας με ψεύτρα, αν και μου επιβεβαίωσε ότι έλαβε την κλήση μου αλλά δεν με πήρε πίσω για να δει τι συμβαίνει. Συνεχίζοντας την φραστική του επίθεση με ανέφερε ότι την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω το όνομα του, θα βγει και θα με κάνει ρόμπα. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !

Εάν δεν έχουμε δικαίωμα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που εκλεχτήκαμε με την ψήφο του Λεσβιακού λαού, να διεκδικούμε τα απλά, καθημερινά και αυτονόητα πράγματα όπως είναι η καθαριότητα, ή ύδρευση κτλ τότε δεν υπάρχει λόγος να βρισκόμαστε στον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου απλά και μόνο για να σηκώνουμε το χέρι μας και να ψηφίζουμε αποφάσεις που βολεύουν τους ελάχιστους.

Η συμπεριφορά κάποιων Δημοτικών Συμβούλων που θεωρούν ότι μια γυναίκα Δημοτική Σύμβουλος είναι υποδεέστερη και η θέση της δεν είναι τίποτα περισσότερο από την θέση μιας γλάστρας που δημιουργήθηκε μόνο για να καλύψει την εκλογική ποσόστωση, έχει παρέλθει. Είναι όμως ένα συνήθης γεγονός που έχει επαναληφθεί κατά καιρούς στο παρελθόν και συνεχίζει να επαναλαμβάνεται, δυστυχώς μέχρι σήμερα.

Για αυτό θέλω όλοι να γνωρίζουν πως όσο θα υπάρχω σε αυτό τον χώρο θα διεκδικώ, θα σχολιάζω και θα μάχομαι για τα βασικά και σημαντικά προβλήματα τόσο της περιοχής μου όσο και ολόκληρης της Λέσβου μέχρι να δίνεται λύση σε αυτά. Ας γίνει λοιπόν κατανοητό αυτό για να αποφεύγονται τέτοιων ειδών «κατινίστικα» τηλεφωνήματα, που γίνονται με παρουσία μαρτύρων καθώς αυτή την ώρα βρισκόμουν εκτός της οικίας μου, για τον λόγο και μόνο ότι γελοιοποιούνται οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι που αντί να ενδιαφερθούν για το πρόβλημα, ενδιαφέρονται για την έξοθεν καλή μαρτυρία τους και έχει ως αποτέλεσμα την γελοιοποίηση τους.

Αφήνω τον Λεσβιακό λαό να κρίνει και να απολαύσει τους υπευθύνους και ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ ΠΝΑΚΑ

Μοιράσου το άρθρο!