Πολιτική

24/10/2013 - 18:06

ΑΝ.ΕΛΛ.Λέσβου: «Να βρούμε σημεία σύγκλισης για τις αλλαγές στον Καλλικράτη»

ΑΝ.ΕΛΛ.Λέσβου: «Να βρούμε σημεία σύγκλισης για τις αλλαγές στον Καλλικράτη»

yle="text-align: justify;">«Να βρούμε σημεία σύγκλισης και όχι απόκλισης για τις αλλαγές στον Καλλικράτη»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου παρακολουθούμε εδώ και αρκετές ημέρες τις συζητήσεις που έχει επιφέρει στη Λέσβο, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει –μεταξύ άλλων- και την δημιουργία νέων Δήμων στη Λέσβο.

Πάγια θέση του κινήματος μας, είναι η διάσπαση του ενιαίου Δήμου Λέσβου και η δημιουργία νέων ευέλικτων Δήμων οι οποίοι ασφαλώς στα πρώτα τους βήματα χρειάζονται την έμπρακτη υποστήριξη της πολιτείας.

Όντας κοινωνοί, της προσπάθειας που ξεκίνησε ο τ. Βουλευτής Ν. Λέσβου και νυν Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Σπύρος Γαληνός ο οποίος από τα έδρανα της βουλής καταψήφισε τον Καλλικράτη και κατέθετε συνεχώς ερωτήσεις και προτάσεις για την αλλαγή του χωροταξικού, συνεχίσαμε και μεις με τη συμπαράσταση του Βουλευτή Επικρατείας του κινήματος κ.Τέρενς Κουίκ,να αγωνιζόμαστε ακατάπαυστα για την πραγμάτωση αυτού του στόχου.

Λίγο πριν έρθει προς ψήφιση στη βουλή το εν λόγω νομοσχέδιο, απευθυνόμαστε στους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους του τόπου μας, ώστε να πρυτανεύσει η λογική και μακρυά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τοπικισμούς να βρούμε σημεία σύγκλισης και όχι απόκλισης για ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν το νησί μας.

Ας μείνουμε λοιπόν ενωμένοι για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ώστε να μην δώσουμε για ακόμη μια φορά άλλοθι στους υπονομευτές της προσπάθειας που θα δώσει στο νησί μας μια διαφορετική προοπτική...

Μοιράσου το άρθρο!