Πολιτική

29/03/2019 - 15:30

Ανοιχτή συνέλευση δημοτών.. "Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη”

yle="text-align: justify;">Αγαπητοί μας συνδημότες,

Τα ιδρυτικά μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη”, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της αρχικής διακήρυξης αρχών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, διοργανώνουν ανοιχτή συνέλευση δημοτών, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων “Τερψιχόρη” του ξενοδοχείου “Ηλιοτρόπιο” (Βίγλα Μυτιλήνης).

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνέλευσης, θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και οι επιδιώξεις της “Πρωτοβουλίας” για τη Μυτιλήνη και θα ακολουθήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους συμμετέχοντες δημότες, με σκοπό να προταθούν ιδέες και να τεθούν προτεραιότητες, γύρω από την καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής, την ασφάλεια, την οικονομική & τουριστική ανάπτυξη, την πρόοδο, κ.ο.κ. 

Η ανοιχτή συνέλευση, θα ολοκληρωθεί με τη δημοκρατική διαδικασία επιλογής των υποψήφιων Συμβούλων, οι οποίοι θα συγκροτήσουν το τελικό ψηφοδέλτιο της “Πρωτοβουλίας” για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, που θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.

Τον κύριο λόγο τον έχουν οι δημότες. Εμείς, το σύνθημα: “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη”. Σας περιμένουμε όλους!

Εκ μέρους των ιδρυτικών μελών της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας,

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή,

Φιλήμων Γιαννακόπουλος, Κατερίνα Γιαννακού, Αλέκος Κουζινόγλου, Απόστολος Μάτας, Ελένη Πετρέλλη, Πάνος Πίτσιος

Μοιράσου το άρθρο!