Πολιτική

21/12/2023 - 19:21

Αντιπεριφερειάρχης κέρδισε τη νέα θέση με ντομάτες και μελιτζάνες....

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε από τον Περιφερειάρχη η σύνθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής (διαβάστε εδώ) 

Ένα από τα ονόματα που σχολιάστηκαν ήταν της Αναστασίας Αντωνέλη που της ανατέθηκε από 01/01/2024 ο Πρωτογενής Τομέας ενώ μέχρι σήμερα είχε τα ηνία στα Οικονομικά και στον Τομέα του Πολιτισμού σε μια θητεία που αν μη τι άλλο ήταν επιτυχημένη. Αυτή η αλλαγή έδωσε λοιπόν αφορμές για πολλά σχόλια.

"Τι σχέση μπορεί να έχει η Αντωνέλη με τον Πρωτογένη Τομέα" σχολίαζαν οι "καλοπροαίρετοι σχολιαστές".

Σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλη αποκάλυψε πώς κέρδισε αυτή τη θέση. Σε ανάρτησή της - προσκομίζοντας το σχετικό αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό - αναφέρει:

"Επειδή μαθαίνω ότι κάποιοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν το γιατί ο Μουτζούρης μου ανέθεσε τον πρωτογενή τομέα, φανερώνω σήμερα τον λόγο: εκτίμησε την παραγωγή μου! Σήμερα έκοψα τα τελευταία μου απο την καλοκαιρινή μου καλλιέργεια που φροντίζω με τα χεράκια μου"

εικ

 Με άλλα λόγια αφού κατόρθωσε να παράγει μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη ντομάτες και μελιτζάνες υπαίθρου... κάτι θα ξέρει από τον πρωτογενή τομέα! 

Πέρα από αυτή την χιουμοριστική ανάρτηση και για για να είμαστε σοβαροί και δίκαιοι ... όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Κάθε πολιτικός κρίνεται μετά το τέλος της θητείας του. 

 

Και συμπληρώνει στην ανάρτησή της η κ. Αντωνέλη:

"Άντε βρέ χαμογελάστε έχετε έναν λόγο που συμβαίνει μια φορά το χρόνο: τα Χριστούγεννα !! Έλεος πιά με την κατάθλιψη και την γκρίνια που μοιράζετε απλόχερα...γίνατε άθελα σας φορείς της Εθνικής μας κατάθλιψης! Μην τους κάνετε την χάρη! Και εάν δεν σας αρκεί ο λόγος των Χριστουγέννων έχω κι άλλη πρόταση: ξαναδείτε την ταινία "Η Ζωή είναι Ωραία" του Μπενίνι"!!"

σ

Μοιράσου το άρθρο!