Πολιτική

16/03/2016 - 07:12

Απάντηση Δημάρχου στον Περικλή Αντωνίου για την Ryanair

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε την παρακάτω επιστολή, στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, κ. Περικλή Αντωνίου.



Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από δημοσίευμα του τύπου, την πρότασή σας για διερευνητικές επαφές με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Ryanair.
Είναι απορίας άξιο γιατί, έπειτα από προσωπική επικοινωνία που είχαμε, καθώς και μετά τη δημόσια τοποθέτησή μου στη σύσκεψη στην Περιφέρεια β. Αιγαίου για τον τουρισμό, αλλά και μετά το σχετικό δελτίο τύπου που είχα κοινοποιήσει, προτείνετε να γίνει εκ νέου επαφή.
Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ενημερώσω ότι ο Δήμος Λέσβου πραγματοποίησε επαφές με τη Ryanair και με άλλες εταιρείες χαμηλού κόστους, στο πλαίσιο πάντα, της προώθησης της τουριστικής προβολής της Λέσβου και της προσέλκυσης τουριστών, την κρίσιμη αυτή περίοδο.
Ο Δήμος Λέσβου, στηρίζει εμπράκτως τον τουρισμό, όχι μόνο με προτάσεις αλλά και με συγκεκριμένες και στοχευμένες πρωτοβουλίες, εκμεταλλευόμενος διεθνείς επισκέψεις, παρουσίες στο εξωτερικό και κάθε παρόμοια ευκαιρία που παρουσιάζεται. Όλοι μαζί, πρέπει να εργαστούμε για την τουριστική ανάκαμψη της Λέσβου.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Λέσβου
                                                                 Σπύρος Γαληνός
 

Μοιράσου το άρθρο!