Πολιτική

25/09/2013 - 18:40

Απάντηση ΝΟΔΕ Λέσβου σε ΣΥΡΙΖΑ με πολλές αιχμές για «κρεμάλες»...

>ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

 Η ΝΟΔΕ Λέσβου, σε απάντηση δημοσιευμάτων, καθώς και της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, ανακοινώνει τα παρακάτω:
    Ο κύριος Χατζηκομνηνός υπήρξε προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης και τιμήθηκε με την ψήφο χιλιάδων συμπολιτών μας.
    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ο ίδιος έχει, προφορικά, δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και αλλού, δεν συμφωνεί με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και για τον λόγο αυτό έχει αποστασιοποιηθεί από το κόμμα.
    Σήμερα, δεν κατέχει καμιά κομματική θέση.
    Πιστεύουμε ότι τα κόμματα -και ιδίως το δικό μας- είναι κόμματα αρχών και ιδεών. Τα δε μέλη και στελέχη ελευθέρως βρίσκονται στις τάξεις του και, όποτε διαφωνούν με τις πολιτικές επιλογές του, μπορούν να εξέρχονται από αυτό.
    Γνωρίζουμε, όμως, ότι οι πολιτικές είναι μεταβαλλόμενες μέσα στο χρόνο και στις συνθήκες της ζωής. Γι’ αυτόν τον λόγο, πάντοτε είμαστε ανοιχτοί σε όποιον επιθυμεί να μεταβάλλει τις απόψεις του και να επανέλθει στο κόμμα.
    Τελειώνοντας, θέλουμε, και εμείς με τη σειρά μας, να ρωτήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.
    Και βεβαίως δεν θα ρωτήσουμε για το αν καταδικάζει τη δολοφονία τριών ανθρώπων-εργαζομένων στη Marfin και τον θάνατο πολλών αστυνομικών, τα τελευταία χρόνια, από «αγνώστους». Αυτό το θεωρούμε αυτονόητο.
    Τους ρωτάμε αν, επιτέλους, ανακάλυψαν τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκλημάτων  &  αν ναι ας τους καταδικάσουν.
    Και ένα τελευταίο ερώτημα:
    Στην αντιφασιστική διαδήλωση, πριν πέντε μέρες στην πόλη μας, παρουσία του Βουλευτή τους, τα συνθήματα περί κρεμάλας και θανάτου, εκφράζουν  συνταγματικές τους απόψεις, και σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες;

Μοιράσου το άρθρο!