Πολιτική

29/07/2011 - 13:16

Απάντηση Τεντόμα στην Ανταρσία

Από το γραφείο τύπου της περιφερειακής παράταξης

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

      Αναφορικά με την ανταπάντηση της περιφερειακής παράταξης «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» για τη στάση της παράταξής μας στο θέμα του Leesvoshop το σύντομο σχόλιό μας είναι:

 

  1. Αδυνατούμε πραγματικά να κατανοήσουμε τον επιθετικό τόνο της ανακοίνωσης. Τελικά μήπως κατά την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ» είμαστε κι εμείς στην απέναντι όχθη;
  2. Τελικά επαναστατική στάση και λύση στο πρόβλημα των απλήρωτων εργαζομένων και προμηθευτών θα ήταν το «λευκό» της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ή η βίαιη εισβολή στο χρηματοκιβώτιο της Περιφέρειας;
  3. Όσο για το θέμα του συνδυασμού πάλης μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, νομίζουμε ότι η μέχρι τώρα δράση μας το αποδεικνύει και δεν περιμέναμε να μας το αρνηθούν οι συναγωνιστές της «ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ», εκτός κι αν θεωρούν ότι η πάλη θα πρέπει να είναι μόνο εκτός περιφερειακού συμβουλίου ή θα έπρεπε να είμαστε κατά κανόνα στο ΛΕΥΚΟ και στο ΟΧΙ.
  4. Παρόλα αυτά εμείς θεωρούμε ότι στην πάλη, για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, την ανατροπή του σύγχρονου κοινωνικού μεσαίωνα και τη κοινωνική δικαιοσύνη θα πρέπει, παρά τις όποιες διαφορές, να είμαστε μαζί. Αυτό πρεσβεύουμε και σ΄ αυτό θέλουμε και προσπαθούμε να συμβάλουμε.
 

Μοιράσου το άρθρο!