Πολιτική

26/09/2014 - 13:32

Απαντήστε στο Ερωτηματολόγιο του Δήμου Λέσβου - Βοηθήστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα

Σ

ε μια προσπάθεια να ξεκινήσει ο διάλογος και να εγκατασταθεί ένας δίαυλος άμεσης επικοινωνίας με τους πολίτες του νησιού μας, ο Δήμος Λέσβου προχώρησε στην έκδοση και διανομή ενός ερωτηματολογίου καταγραφής της ικανοποίησης και ιεράρχησης προβλημάτων των πολιτών. Η καθημερινότητα, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη, είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου και της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Η συμμετοχή των πολιτών με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική για την αποτελεσματικότερη οργάνωση των έργων και των δράσεων του Δήμου Λέσβου.
Οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν τα ερωτηματολόγια από το ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου, οδός Κουντουριώτου & Νιάνια, Προκυμαία Μυτιλήνης και από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014.
Επίσης, σύντομα θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου στον ιστότοπο του Δήμου Λέσβου www.mytilene.gr. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν αλλά και να παραλάβουν το ερωτηματολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή, στέλνοντας σχετικό αίτημα στο
e-mail:ethel.genia@hotmail.com ή στο fax: 2251029300

---------

Σημείωση Lesvosnews.net Μπορείτε να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο στο επισυναπτόμενο αρχείο
 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Ερωτηματολόγιο 526.9 KB

Μοιράσου το άρθρο!