Πολιτική

09/08/2011 - 09:38

Απίστευτο θράσος: Η ΝΟΔΕ Λέσβου (που ήταν μαγαζάκι ρουσφετιών κάποτε) τώρα καταγγέλει τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ

Το να έχεις κάνει πληθώρα ρουσφετιών ως ΝΟΔΕ Λέσβου και μετά από λίγα χρόνια να έχεις το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάς για τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ ...ε,τότε έχουμε τον ορισμό της Υποκρισίας!

Διαβάστε την ανακοίνωστη της ΝΟΔΕ Λέσβου

«Το κομματικό κράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ. Εκσυγχρονίζεται, προσφεύγοντας σε νέες ρουσφετολογικές μεθόδους για να βολέψει τα δικά του «πράσινα παιδιά».

Χρησιμοποιώντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ή άλλες «περίεργες» εταιρείες, που έστησαν ακόμα και βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Κουτμερίδης) ως μεσάζοντες.

Επιχειρεί να συγκαλύψει το όργιο των 55 χιλιάδων ρουσφετολογικών προσλήψεων, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Προσλήψεις που αποφασίζονται στα βουλευτικά και κομματικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη τη χώρα.

Το κυβερνητικό σχέδιο αποκαλύφθηκε. Οι λεπτομέρειες και το προσκήνιο θα αποκαλυφθούν σύντομα

Τη μεγάλη ζημιά όμως αναμένεται να την υποστούν εθελοντικές οργανώσεις ή σύλλογοι οι οποίοι θα εμπλακούν σ' αυτή τη διαδικασία π.χ. Αν ο Σύλλογος Χαμόγελο του Παιδιού ή ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, (εντελώς τυχαία και αυθαίρετη η αναφορά σ' αυτούς), εμπλακούν σ' αυτή τη διαδικασία θα μπορούν κατόπιν να απευθύνονται στα μέλη και στους πολίτες με την ίδια αποτελεσματικότητα  ή θα στιγματιστούν και θα ταυτιστούν με το κομματικό ρουσφέτι με ότι αυτό σημαίνει για τις μελλοντικές τους δραστηριότητες;

Σαν ΝΟΔΕ λοιπόν τους λέμε ας δημιουργήσουν οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσες ΜΚΟ θέλουν, θα κριθούν από τους πολίτες. Ας αφήσουν όμως έξω από το κομματικό παιχνίδι πραγματικές ΜΚΟ οργανώσεις που υπηρετούν ευρύτερους σκοπούς και ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες .

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ βρείτε κάποιο άλλο τρόπο για τα ρουσφέτια σας.

ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!