Πολιτική

09/04/2024 - 13:23

Από 31 Μαΐου απευθείας πτήση Μυτιλήνη - Τελ Αβίβ

Στη Λέσβο 12μελή αποστολή διαμορφωτών γνώμης από το Ισραήλ  - Δήλωση Κ. Μουτζούρη : Αυτή η Περιφερειακή Αρχή έχει κατορθώσει να αλλάξει το Brand name του Βορείου Αιγαίου και θα συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε χθες  12μελή αποστολή διαμορφωτών γνώμης από το Ισραήλ  που επισκέπτονται το την Λέσβο και φιλοξενούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,  εν όψει της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Τελ Αβίβ με τη Μυτιλήνη που θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται  από την Περιφέρεια στο πλαίσιο ενίσχυσης της προβολής του νησιού στην νέα αγορά του Ισραήλ.   Η  αποστολή αποτελείται από δημοσιογράφους και εκπροσώπους του ΤΟ Aviation Links που θα αναλάβει την πτήση από Τελ Αβίβ και στόχος της επίσκεψής τους είναι να γνωρίσουν τον προορισμό και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και κατόπιν να προβάλουν στους πελάτες και στα μέσα τους το νησί, προκειμένου να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του προορισμού στην αγορά του Ισραήλ.

Τις αεροπορικές μετακινήσεις της αποστολής θα καλύψει η εταιρεία Aviation Links, ενώ για τη φιλοξενία της ανωτέρω αποστολής στη Λέσβο η Περιφέρεια.

 Ο Περιφερειάρχης  αφού τους καλωσόρισε στην Περιφέρεια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους ενώ παραχώρησε και συνεντεύξεις  σε ΜΜΕ του Ισραήλ.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

φ

« Η φιλοξενία των Ισραηλινών διαμορφωτών γνώμης και δημοσιογράφων από την Περιφέρεια είναι άλλη μια ενέργεια εξωστρέφειας με στόχο να αναδείξουμε με κάθε τρόπο και μέσο τις ομορφιές της Λέσβου και κατ επέκταση του Βορείου Αιγαίου. Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι συγκεκριμένοι είναι πολυπληθές και μέσα από τα ΜΜΕ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα υπάρξει τεράστια προβολή σε μια αγορά που είναι καινούργια και με μεγάλες προοπτικές. Αυτή η Περιφερειακή Αρχή έχει κατορθώσει να αλλάξει το Brand name του Βορείου Αιγαίου και θα συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση»

Μοιράσου το άρθρο!