Πολιτική

16/06/2019 - 06:52

Από το Βοστάνειο ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δραστηριότητες του βράδυ της Παρασκευής σε Πολιχνίτο και Πέτρα

Η «επίσημη», πρώτη, εμφάνιση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Λέσβο, δηλαδή της Βασιλικής Ανδρεαδέλλη, της Μαρίας Ζερβού, του Γιάννη Μπουρνού και του Γιώργου Πάλλη, έγινε την Παρασκευή το πρωί στο Βοστάνειο. 
Πριν από τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρέλαβε το τοπικό σύστημα υγείας να έχει περάσει τα όρια της κατάρρευσης. Οπως συνέβαινε άλλωστε σε όλη τη χώρα. 

Αυτό το σύστημα το στήσαμε πάλι στα πόδια του: Προσλήψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού τόσο στο Βοστάνειο, όσο και στα Κέντρα Υγείας και τα ιατρεία στα.χωριά. Εκσυγχρονισμός και επέκταση κτιριακών υποδομών καινούριος εξοπλισμός, ραγδαία ανάπτυξη του ΕΚΑΒ.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε το πεντάευρο, έδωσε πρόσβαση σε όλους και σε όλες στο δημόσιο σύστημα υγείας, οι νησιώτες αισθάνονται τώρα ασφαλείς ότι, αν τους συμβεί κάτι, "θα υπάρχει κάποιος να τους κοιτάξει"

 Τώρα, με την ψήφο μας στις 7 Ιούλη υπερασπιζόμαστε και διευρύνουμε το δικαίωμα όλων μας στην υγεία και τον δημόσιο χαρακτήρα της, αυτά που κερδίσαμε με άπειρες θυσίες! 

Στην Πέτρα και τον Πολιχνίτο

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, διοργάνωσαν δύο διαφορετικές δραστηριότητες στην Πέτρα και στον Πολιχνίτο.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή της ΔΕ Πέτρας, οργάνωσε ανοιχτή συνέλευση μελών, φίλων και ψηφοφόρων, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση της προεκλογικής δραστηριότητας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στην περιοχή. Σε αυτήν παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Μπουρνούς και Γιώργος Πάλλης.

Στον Πολιχνίτο, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο υπεύθυνος αγροτικών του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Στρατής Νικολάου, παρουσίασε τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες της Λέσβου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι υποψήφιες βουλευτίνες του κόμματος, Βασιλική Ανδρεαδέλλη και Μαρία Ζερβού

Μοιράσου το άρθρο!