Πολιτική

31/01/2022 - 12:41

Αποχαίρετησαν την κα Στέκα Άννα - 38 χρόνια προσφοράς στην Κοινότητα Μανταμάδου

Η Κοινότητα Μανταμάδου πραγματοποίησε την Κυριακή 30/01/2022 το πρώτο διευρυμένο Τοπικό Συμβούλιο στην αίθουσα του Πολυκέντρου με θέμα  << Απολογισμός – Προγραμματισμός έργων >>.

   Στο Συμβούλιο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Βέρρος Ταξιάρχης , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου κ. Γελαγώτης Ευστράτιος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου  κ. Αξής Ανδρέας καθώς Πρόεδροι και Μέλη των Συλλόγων και Φορέων του Μανταμάδου.

   Στο συγκεκριμένο Συμβούλιο κόπηκε η Βασιλόπιτα  της Κοινότητας από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τζελαϊδή Χαράλαμπο και βραβεύτηκε η δημοτική υπάλληλος κ. Στέκα Άννα , η οποία 31/12/2021 μετά από 38 χρόνια  προσφοράς και εργασίας στην Κοινότητα και στο Δήμο συνταξιοδοτήθηκε.

    Στη συγκεκριμένη υπάλληλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου , μια εικόνα του αρχαγγέλου Μιχαήλ από τον Πρόεδρο της Κοινότητας και μια ανθοδέσμη  εκ μέρους των συναδέλφων από την συνάδελφο και νυν Προϊσταμένη του Διοικητικού Προσωπικού του Δήμου Δυτικής Λέσβου κ. Ανδρέου Δέσποινα. 

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου

Τζελαϊδής Χαράλαμπος

Μοιράσου το άρθρο!