Πολιτική

06/10/2010 - 12:54

Αποχώρησαν από Χατζηκομηνό και προσχώρησαν σε Βουνάτσο !!!

Οι τ. αντιδήμαρχοι Πέτρας στην υπάρχουσα δημαρχειακή Θητεία Αλατζά, Ταξιαρχούλα Πνακά(είναι και αντιπρόεδρος Νομαρχιακής της ΝΔ) από τον Σκουτάρο και Κλεάνθης Θεολόγος(τ. πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Πέτρας) από την Πέτρα, αποχώρησαν από το ψηφοδέλτιο Χατζηκομνηνού, και προσχώρησαν σε αυτό του Βουνάτσου. Μαζί τους είναι και το πρωτοπαλίκαρο του τ. βουλευτή Γιανέλλη στην περιοχή και νυν Αντιδήμρχος Δημητρός Αλεξανδρής, ο οποίος όμως δεν θα είναι υποψήφιος σε κανένα ψηφοδέλτιο.

Στον Σκουτάρο διαμάχη υπάρχει μεταξύ του τέως κοινοτάρχη Τρίχου και του επιχειρηματία  Κώστογλου, που έχουν ανακοινωθεί για το ψηφοδέλτιο του Χατζηκομνηνού στην περιοχή Πέτρας, για το ποιος θα εκπροσωπήσει τον Σκουτάρο στο κεντρικό συνδυασμο της Επόμενης Μέρας. Αποχωρεί επίσης ο καθηγητής Γιώργος Παλαιολόγος λόγω διαφωνίας με την Νεοδημοκρατική στρατηγική του Χατζηκομνηνού, ο οποίος θα ήταν υποψήφιος στην Πέτρα.

Τέλος στο ψηφοδέλτιο του Βογιατζή εντάχθηκε το στέλεχος του ΛΑΟΣ Τζισλάκης, που αρχικά είχε επιλεχθεί να εκπροσωπήσει τον ΛΑΟ στο ψηφοδέλτιο της Επόμενης Μέρας στην Πέτρα.

_________________________________________________

up date  23:56   06-10-2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Αγαπητό LesvosNews Παρακαλώ να επανορθώσετε για την ατυχή σε σχέση με το πρόσωπο μου τοποθέτηση του πρόσφατου άρθρου σας για την Πέτρα. Όσο με αφορά ποτέ δεν έχω κάνει τέτοια κρίση για τον συνδυασμό της Επόμενης Μέρας, και συνεχίζω να διαχειρίζομαι τo Blog μας αλλά και να συντονίζω τον προγραμματικό μας λόγο. Μάλλον καποιος δεν επιθυμεί να με δει υποψήφιο στην Πέτρα με την Επόμενη Μέρα. Αλλά αυτό θα αποφασιστεί ούτως ή άλλως σύντομα και σε σχέση με τις εππαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Φιλικά ΓεώργιοςΤιμ. Παλαιολόγος Επικ. Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μοιράσου το άρθρο!