Πολιτική

18/02/2013 - 06:08

Απολογισμός Δημάρχου για το Σαββατοκύριακο: δύο βασιλόπιτες, μία Θεία Λειτουργία

Απολογισμός Δημάρχου για το Σαββατοκύριακο: δύο βασιλόπιτες, μία Θεία Λειτουργία

Απολογισμός Δημάρχου για το Σαββατοκύριακο: δύο βασιλόπιτες, μία Θεία Λειτουργία

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, το απόγευμα, μαζί με τους Αντιδημάρχους, Γιάννη Βατό και Γιάννη Τσακίρη, παρέστη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και απολογισμού δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, όπου συνεχάρη την Πρόεδρο, Ζωή Λειβαδίτου και όλα τα μέλη για την πολύτιμη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, τονίζοντας ότι ο Δήμος Λέσβου στηρίζει ουσιαστικά και εμπράκτως τη δράσης της Ε.Ο.Δ. αλλά και γενικότερα των Εθελοντικών Ομάδων και τους απένειμε αναμνηστικά δώρα.
Την Κυριακή  17 Φεβρουαρίου 2013, το πρωί, ο κ. Βουνάτσος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Κουνιαρέλλη, παρακολούθησε στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Θεοδώρου, ενώ αμέσως μετά απένειμε επετειακά δώρα για τα 100 χρόνια από τη απελευθέρωση του νησιού μας, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αυλώνος, κ.κ. Χριστόδουλο και στον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, π. Χρυσόστομο Μαϊδώνη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού.  

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος,παρέστη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Φιλοτελικής Εταιρείας Λέσβου, μέλος της οποίας είναι ο κ. Βουνάτσος, όπου επήνεσε τον Πρόεδρο, Μιχάλη Βαϊτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη δράση τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου αποτελεί υπόδειγμα φιλοτελικού και κοινωνικού έργου, με Πανελλήνια αλλά και διεθνή αναγνώριση.

Μοιράσου το άρθρο!