Πολιτική

13/04/2020 - 12:31

Απολύμανση στο κέντρο της Μυτιλήνης (φωτογραφίες)

 Στο πλαίσιο των εργασιών απολύμανσης του Δήμου Μυτιλήνης για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού COVID - 19, ειδικό συνεργείο προχώρησε σήμερα στην απολύμανση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκε η Πλατεία Σαπφούς, ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Θεάτρου, ο Κήπος και το Πάρκο της Αγίας Ειρήνης.

Παράλληλα, απολυμάνθηκαν όλα τα παγκάκια, από την πλευρά της παραλίας, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έως το Παλαιό Δημαρχείο, καθώς και τα παγκάκια από την Πλατεία Σαπφούς έως το Τελωνείο. Στην απολύμανση συμπεριλήφθηκαν φυσικά και όλοι οι κάδοι απορριμμάτων στις συγκεκριμένες περιοχές.

 

----

 Επίσης: 

Ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της εξάπλωσης του κορονοϊού, ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους χώρους πολιτισμού, ευθύνης του διαδημοτικού συνδέσμου Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, από εξειδικευμένα συνεργεία με βάση τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας. Ταυτόχρονα, ο διαδημοτικός σύνδεσμος έχει προβεί σε προμήθεια υγειονομικού υλικού για να καλυφθούν οι ανάγκες των εργαζομένων και των χώρων του.

Η Πρόεδρος  Βάσω Χοχλάκα

 

Ευχαριστήριο:

Ο Σύλλογος Κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων Κοινοτήτων ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Δαγκλή και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Φραντζέσκο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου μας για απολύμανση της περιοχής λόγω κορονοιού και πραγματοποίησαν το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 αντιικό ψεκασμό του χωριού της Μόριας και της γύρω περιοχής .

Ευχαριστούμε και την Περιφέρεια Β.Α. για τον επικείμενο αντικουνουπικό ψεκασμό της περιοχής μας , ο οποίος απ΄ότι μαθαίνουμε, έχει προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών της εβδομάδας, ανταποκρινόμενη επίσης στο ανάλογο αίτημά μας.

---

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή απολύμανση στο κέντρο της Μυτιλήνης:

Μοιράσου το άρθρο!