Πολιτική

11/01/2020 - 16:00

Άρης Χατζηκομνηνός: Τραγική η κατάσταση. Κίνδυνος εθνικός για τον τόπο μας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προειδοποιεί πως φορείς και κάτοικοι των νησιών είναι αποφασισμένοι να “παραλύσουν” τα πάντα.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για το μεταναστευτικό ο Αντιπεριφερειάρχης  Άρης Χατζηκομνηνός παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο είδησεων του ΑΝΤ 1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 Στη συνέντευξή του ο κ. Χατζηκομνηνός  δήλωσε ότι αν και μπήκαμε στο 7ο μήνα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η Κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για τα νησιά που έχουν δεχτεί τις μεταναστευτικές ροές και φαίνεται να είναι συμβιβασμένη στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Χατζηκομνηνός τόνισε ότι το πρώτο μήνυμα θα σταλεί στις 22 και 23 Ιανουαρίου που θα κλείσουν τα πάντα στο Βόρειο Αιγαίο και για άλλη μια φορά τόνισε ότι η "κατάσταση είναι τραγική" και υπάρχει "κίνδυνος εθνικός για τον τόπο μας" αναφερόμενος στο μεγάλο αριθμό γεννήσεων από μετανάστες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τέλος σχολίασε ότι την ώρα που γινόταν η σύσκεψη για το μεταναστευτικό ο Υπουργός Ναυτιλίας βρισκόταν στη Μυτιλήνη στην κοπή της πίτας στη Γ.Γ. Αιγαίου με "χορούς και με σαντούρια όταν το Βόρειο Αιγαίο εξέφραζε την αγωνία του και έπαιρνε αποφάσεις"

Δείτε την συνέντευξη: 

Μοιράσου το άρθρο!