Πολιτική

14/11/2011 - 07:25

Αυτό το χειμώνα κάτι παίζει ... στο ΦΟΜ

Μπορεί η σεζόν που διανύουμε να προβλέπεται δυσοίωνη από πλευράς οικονομίας ,ωστόσο είναι πάντα η καταλληλη στιγμή για μικρές- μεγάλες αποδράσεις πολιτισμού. Αυτό το χειμώνα ετοιμάστε αποσκευές και πάρτε μέρος σε ένα οδοιπορικό μουσικής με σημείο αναφοράς το ζεστό θεατράκι του ΦΟΜ. ( Σαμοθράκης 3-5 , Μυτιλήνη)

"ΜΙΚΡΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ".  Πρόκειται για μία σειρά εκδηλώσεων αποτελώντας ένα ταξίδι ψυχής σε στίχους και νότες καταξιωμένων καλλιτεχνών οι οποίοι θα δώσουν το παρόν τους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο χώρο του ΦΟΜ. Οι εκδηλώσεις προβλέπεται να είναι οι εξής:

Α) 5 & 6 Δεκεμβρίου 2011: Ο Κώστας Βόμβολος και η Μάνια Παπαδημητρίου σε μία μουσική παρασταση για πιάνο και φωνή στους δρόμους της πόλης. Β) 13  & 14 Ιανουαρίου 2012  : Ο Ρος Ντέιλι και οι μουσικοί του λαβύρινθοι. Γ) 17  Φεβρουαρίου 2012  : Ο Μιχάλης Σιγανίδης και ο Χάρης Λαμπράκης σε ηχοποιήματα και αυτοσχεδιασμούς.

Οι ανωτέρω εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στις 21.00 με τιμή εισόδου 10 ευρώ. Χορηγός επικοινωνίας  είναι το Ράδιο Αίολος 92,8.

Μοιράσου το άρθρο!