Πολιτική

07/04/2014 - 14:42

Αυτοψία δήμαρχου Λέσβου σε έργα βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας & Αγροτικής Οδοποιίας, Δημήτρη Μουτζούρη, πραγματοποίησε αυτοψία στον αγροτικό δρόμο Ποταμιάς Καλλονής, από τις 9 Καμάρες, περίπου, προς Ανεμώτια, καθώς και στο εκεί φράγμα λιμνοδεξαμενής ομβρίων, που είχε κατασκευασθεί  όταν ο κ. Βουνάτσος ήταν Νομάρχης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον προαναφερόμενο Αντιδήμαρχο και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παρακοίλων, Παναγιώτη Τσιριπλή καθώς και τον Σύμβουλο της Κοινότητας, Παναγιώτη Γιαννιόγλου, πραγματοποίησε αυτοψίες σε αγροτικούς δρόμους της Κοινότητας Παρακοίλων. Επίσης ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την παλιά δεξαμενή άρδευσης στη θέση «Παναγιά», η οποία πριν από 60 χρόνια, μέσω υδροηλεκτρικού σταθμού έδινε ρεύμα στο χωριό και έδωσε εντολή να διερευνηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου η δυνατότητα αξιοποίησής της, με σκοπό την κάλυψη αρδευτικών αναγκών των Παρακοίλων.

Στη συνέχεια οι προαναφερόμενοι επισκέφθηκαν το εκτελούμενο  εντός του οικισμού Παρακοίλων έργο της αποχέτευσης, σε συγκεκριμένο τμήμα του χωριού και το οποίο ολοκληρώνεται σύντομα. 

Ο Δήμαρχος, έδωσε εντολή στον κ. Μουτζούρη, τα μηχανήματα του Δήμου να συνεχίσουν τις προσπάθειες αποκατάστασης της βατότητας, στις εν λόγω περιοχές, καθώς και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να αποστείλει αρμόδιο μηχανικό για την σύνταξη σχετικής μελέτης για την επαναλειτουργία της εν λόγω εγκαταλειμένης δημοτικής δεξαμενής .

Μοιράσου το άρθρο!