Πολιτική

28/03/2023 - 17:45

Baby Kits στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων –Βρεφικά Πακέτα» (Baby Kits) που υλοποιεί η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη της τράπεζας «ΕUROBANK» και πραγματοποιείται μέσω του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Δυτικής Λέσβου, σήμερα η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» παρέδωσε στην Καλλονή το δεύτερο πακέτο υποστήριξης (βρεφικό γάλα, αποστειρωτές, μπιμπερό και ρούχα), για να διανεμηθούν στους δικαιούχους.

Παρόντες στην παράδοση των πακέτων «baby kits» στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, ήταν ο Διευθυντής του τοπικού καταστήματος Καλλονής της «Eurobank» κ. Χρυσόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου και μανούλες δικαιούχες του προγράμματος. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα παρέχει Υλική υποστήριξη με βρεφικά πακέτα σε οικογένειες, με σκοπό την υποστήριξη των νεογέννητων παιδιών. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, συγκέντρωσε όλο το προηγούμενο διάστημα και εν συνεχεία υπέβαλε τις αιτήσεις των οικογενειών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και χθες παραδόθηκε το πρώτο υλικό από τους χορηγούς «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και «EUROBANK».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υλοποιούμενο Πρόγραμμα, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δυτικής Λέσβου με Παράρτημα Ρομά τηλέφωνα 2253350219,220,210,217

Email:kentrokoinotitasd.lesvou@gmail.com

Μήνυμα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και EUROBANK

Για άλλη μια φορά η ΑΠΟΣΤΟΛΗ και η EUROBANK ενώνουν τις δυνάμεις τους για την στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος. Με τη δωρεά της EUROBANK και του Προγράμματος ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προσφέρει βρεφικά πακέτα σε νέες οικογένειες, τα οποία περιέχουν όλα τα απαραίτητα είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού & ειδών υγιεινής και καλύπτουν τις ανάγκες ενός μωρού από 0 έως 1 έτους. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2021 σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας από τον ακριτικό Έβρο, τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι το Καστελόριζο.  

 

Μοιράσου το άρθρο!