Πολιτική

02/03/2021 - 07:19

Βλέπει Μητσοτάκη ο Κύτελης στην Αθήνα με φόντο τη νέα δόμη στο νησί μας...

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση σήμερα ή αύριο πρωί κατά πάσα πιθανότητα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης  θα μεταβεί στην Αθήνα όπου την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της νέα δομής. 

Σύμφωνα με το samos24.gr το προσφυγικό μεταναστευτικό θα αποτελέσει κεντρικό σημείο της ατζέντας της συνάντησης που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με δημάρχους του Βορείου Αιγαίου. Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου είχε την καλοσύνη να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την συνάντηση...

 Στη συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες δεν κλήθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Βάλεση: 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.... (υποθετω) 

-- Φωναζει ο Μητσοτακης τον Δημαρχο Μυτιληνης κ Κυτελη, παρουσια του Μηταρακη για να τον διαβεβαιωσουν οτι θα γινει "Δομη χωρητικοτητας μεχρι 3000"... κλπ.

-- Γινεται το αναλογο σπονσαρισμα απο τα ΜΜΕ, και ειδικα τα τοπικα, που ΑΛΛΑΞΑΝ οπως μαθαινω ιδιοκτητη καποια απ αυτα για να δωθει η αναλογη δημοσιοτητα και να γινει το "μασαζ" στο κοσμο...

 Και για... Δωρο... θα ανακοινωθει η επιστροφη του Καρα - Τεπε στο Δημο, σε συντομο διαστημα, λογω χρησιμοποιησης του Μαυροβουνιου.

 Και υστερα ηρθαν οι μελισσες.....

 

Μοιράσου το άρθρο!