Πολιτική

11/11/2010 - 12:30

up date : Απάντηση από το Θ. Βαλσαμίδη

Αγαπητέ Κύριε, Το 2006 ο λεσβιακός λαός με τίμησε με την ψήφο του και μου έδωσε τη δυνατότητα να υπηρετήσω το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και τον τόπο μου ως Νομαρχιακός Σύμβουλος. Το 2009 ο Νομάρχης κ. Παύλος Βογιατζής μου έδωσε τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον τόπο μου ως Αντινομάρχης Λέσβου. Να είστε σίγουροι ότι ο λεσβιακός λαός γνωρίζει τον αγώνα και την προσπάθεια που έκανα για τον τόπο μου.Γνωρίζει το ήθος μου και την εντιμότητα μου.Έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Έτσι πορεύτηκα όλη τη ζωή μου.
Αγαπητέ Κύριε, Είναι λογικό ότι στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου μπορεί ο κάθε υποψήφιος να αντιπαρατεθεί, να χρησιμοποιήσει τα δικά του επιχειρήματα, να έχει τη δική του στρατηγική, προκειμένου να πετύχει το στόχο του.Είναι ανέντιμο και ανήθικο όμως, να προσπαθεί κανείς να επιτύχει το σκοπό του εκτοξεύοντας λάσπη. Να ξέρετε ότι η λάσπη στους καθαρούς ανθρώπους δεν πιάνει. Αγαπητέ Κύριε,

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που ζητάτε και τα ερωτήματα που θέτετε σας ενημερώνω για τα εξής:

1.Το έτος 2008, στον αρ. πρωτ. 2901/23.04.2008 δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό που έκανε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου για τη μίσθωση ακινήτου για αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος δημοσιεύτηκε στον ημερήσιο τοπικό τύπο, κατατέθηκε προσφορά από συγγενικό πρόσωπο της συζύγου μου για τη μίσθωση ακινήτου που κατείχε στην ιδιοκτησία του. 2.Η προσφορά που κατατέθηκε ήταν η χαμηλότερη και ήταν στο ποσό των 990 € μηνιαίως, για 3 έτη και με τη δυνατότητα λύσης της σύμβασης από την πλευρά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου οποιαδήποτε χρονική στιγμή. 3.Στο συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες επισκευές στο κτίριο, όπως αυτές υποδείχθηκαν από την αρμόδια τεχνική επιτροπή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και οι δαπάνες βάρυναν εξ ολοκλήρου τους ιδιοκτήτες.

Ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να ενημερώσω τους συμπολίτες μας.Να είστε σίγουροι ότι ο λεσβιακός λαός γνωρίζει. Ξέρει και κρίνει ..

Με εκτίμηση Θεόδωρος Βαλσαμίδης Αντινομάρχης Λέσβου Υ.Γ. Παρακαλώ να δημοσιευτεί η απάντηση μου στο δικτυακό σας τόπο   Εύχομαι να είστε καλά και να συνεχίσετε την προσπάθεια σας για την αντικειμενική ενημέρωση των συμπολιτών μας .. Απάντηση LesvosNews Χαιρόμαστε που επιβεβαιώνεται το δημοσίευμά μας. Το θέμα που δεν έχει απαντηθεί επαρκώς είναι ποιες ήταν οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό και οι προδιαγραφές του ακινήτου. Και μια παρατήρηση : στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας ΔΕΝ υπάρχει αυτή η προκήρυξη για το διαγωνισμό μίσθωσης ακινήτου...ενώ υπάρχουν παλαιότερες...!!! _________________________________________________________ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : Περιμένουμε τις απαντήσεις του Αντινομάρχη  Θεόδωρου Βαλσαμίδη στα παρακάτω ερωτήματα :
  • Αληθεύει ναι ή όχι ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου μίσθωσε ακίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου σας  και της πεθεράς σας για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αρχειοθέτησης  από υπηρεσία της Νομαρχίας Λέσβου?
  • Σε τι κατάσταση ήταν το συγκεκριμένο ακίνητο και πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για τις αναγκαίες τροποποιήσεις?
  • Με ποια κριτήρια επιλέχτηκε το συγκεκριμένο ακίνητο από τη στιγμή που είναι γνωστόν σε όλους τους πολίτες ότι στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλά αδιάθετα ακίνητα προς ενοικίαση?
  • Πόσο είναι το μηνιαίο μίσθωμα?
Περιμένουμε από τον κο Βαλσαμίδη να δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα !!!!

Μοιράσου το άρθρο!