Πολιτική

23/05/2012 - 16:20

up date Lesvoshop και Νέα Δημοκρατία "εκτελούν" τον Παύλο Βογιατζή.

up date 2  διαβάστε τη δήλωση του Παύλου Βογιατζή:

Παύλος Βογιατζής: ύψιστος κριτής μου ο λαός της Λέσβου

up date

Το Lesvosnews αμέσως μετά την δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου έλαβε επιστολή από κάποιο πολιτικό αναλυτή με το όνομα "Μάνος Τσακιρέλλης". Η επιστολή αυτή αποδείχτηκε ψεύτικη και o Μάνος Τσακιρέλλης  πολιτικός αναλυτής πρόσωπο ανύπαρκτο. Για όσους δεν κατάλαβαν όλα αυτά αποτελούν βρώμικο χτύπημα κατά του Π. Βογιατζή!

 Η επιτολή έχει δημοσιευτεί σε ιστοσελίδα στο Χαλάνδρι  και μετά από μερικές ώρες διαγράφηκε!!!

-----------------------

αρχική δημοσίευση

Ο φόβος που υπήρχε στη Νέα Δημοκρατία για την απώλεια της έδρας  στη Λέσβο τώρα πλέον έγινε πανικός!!!  Τα μαχαίρια έχουν βγει και ... ο καθένας κοιτάζει πως θα θάψει τον άλλον! 

Η χθεσινή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του  Παύλου Βογιατζή άνοιξε τον  ασκό του Αιόλου.  Αυτή η απόφαση  ίσως αποτελέσει την αφορμή για να ξηλωθεί ο  Παύλος Βογιατζής και να μην είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Λέσβο!!!  

Μετά τη γκάφα της Νέας Δημοκρατίας με το Γιάννη Γιάννελη, τώρα ετοιμάζονται για άλλη μια γκάφα. Να "εκτελέσουν" το Παύλο Βογιατζή με τη "σφαίρα" του Lesvoshop και ... τελικά να χάσουν την έδρα!!!  Ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς ή όχι με το Παύλο Βογιατζή είναι ΑΝΗΘΙΚΟ να  εκτελείς έναν πολιτικό που πριν μερικές μέρες επέλεξε ο λαός της Λέσβου να τον στείλει στη Βουλή. Ασφαλώς και ο Παύλος Βογιατζής έχει πολιτικές ευθύνες για το Lesvoshop αλλά... υπάρχει και το ήθος που μάλλον τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο έχουν ξεχάσει... 

Διαβάστε το σημερινό δημοσίευμα του  "Δημοκράτη"  

Έκθετος ο Π. Βογιατζής από τη Συγγρού, η οποία αποστασιοποιείται από την υπόθεση, ενώ λέγεται ότι υπογραφές συγκεντρώνονται και επιστολή διαμαρτυρίας αποστέλλεται στα κεντρικά του κόμματος από ψηφοφόρους της παράταξης.

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης, εκδικάστηκε χθες το πρωί η προσφυγή υπαλλήλου του Lesvoshop σε βάρος του τ. Νομάρχη Λέσβου και πολιτευτή της ΝΔ Παύλου Βογιατζή και του τ. Νομαρχιακού Συμβούλου Γ. Διακορώνα, μελών του ΔΣ της ΑΕΝΑΛ, για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών. Αθώος κρίθηκε ο Γ. Διακορώνας, όπως και σε προηγούμενες ανάλογες δίκες, ενώ ο Π. Βογιατζής που ήταν απών, καθώς βρισκόταν στη Λήμνο, δικάστηκε σε 4μηνη φυλάκιση με αναστολή. Φυσικά ο δικηγόρος του Θ. Κεφάλας, προχωρά σε έφεση.

Όπως επισημαίνει η δικηγόρος της μηνύτριας, Αγγελική Σαντή: «Η υπόθεση της ΑΕΝΑΛ και του Lesvoshop είναι ένας νομικός γρίφος, δεδομένου ότι πρόκειται μεν για δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα, στα οποία, όμως, εμπλέκονται σχεδόν τα ίδια άτομα. Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, καθώς η άλλη πλευρά θα υποβάλλει έφεση. Παρόλα αυτά, έστω και πρωτόδικα η σημερινή δικαστική απόφαση, είναι ένα είδος δικαίωσης για την εργαζόμενη».

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Η είδηση της επιβολής της ποινής διαδόθηκε γρήγορα, όχι μόνο στο νησί αλλά και εκτός Λέσβου. Τα σχόλια πολλά και ποικίλα, καθώς δημιουργήθηκε σύγχυση για το τι επίπτωση θα μπορούσε να έχει μια τέτοια καταδικαστική απόφαση στην πολιτική του πορεία, αλλά και για το πώς θ αντιδράσει το κόμμα της ΝΔ, δεδομένου ότι ο αρχηγός της από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας, έκανε λόγο για διαφάνεια, εντιμότητα και δικαιοσύνη. Άρχισαν δε, να τίθενται και ερωτήματα περί αλλαγής στη σειρά της λίστας του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό μας. Όσον αφορά το πρώτο, διευκρινίζεται ότι η απόφαση, δεδομένου ότι δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στην πορεία του στο πολιτικό σκηνικό. Για πιθανή αλλαγή στη λίστα, τα κεντρικά δεν σχολιάζουν.

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η Συγγρού, αφού έγινε γνώστης της υπόθεσης και δεδομένου ότι ακολουθούν κι άλλες παρόμοιες δίκες σε βάρος του, έκανε απολύτως σαφές και ξεκάθαρο: «Η ΝΔ δεν εμπλέκεται, ούτε αναμειγνύεται στην υπόθεση. Είναι θέμα του κ. Βογιατζή». Κατά συνέπεια, από τη στιγμή που το κόμμα αποστασιοποιείται από την υπόθεση Βογιατζή, θεωρείται ότι είναι πολύ απλά, ηθικό θέμα του ίδιου για το τι θα πράξει και το πώς θα το αντιμετωπίσει. Κάτι το οποίο έθεταν πολλοί - αν και υποστηρικτές του ακόμα και προ της εκλογικής του νίκης στις 6 Μαΐου. Είναι γεγονός ότι σε τούτη την εκλογική αναμέτρηση, η Λέσβος και οι υποψήφιοι της ΝΔ, αποτέλεσαν ενοχλητικό αγκάθι για τον Αν. Σαμαρά, που βλέπει τους υποψηφίους του στα νησιά μας να γίνονται σκορποχώρι, να αλληλοκατηγορούν και ν αλληλοκατηγορούνται, ν αποχωρούν και να εγκαταλείπουν την παράταξη και να κάνουν λόγο για παρασκηνιακά παιχνίδια, καταφέροντας σοβαρό πλήγμα διάσπασης. Πάντως, πληροφορίες θέλουν, σημαντική μερίδα ψηφοφόρων της ΝΔ να αποστέλλει επιστολή και να συγκεντρώνονται υπογραφές, με τις οποίες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στη Συγγρού, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγω και για σκέψη του οργανωτικού της ΝΔ να προσεγγίσουν τον Σπ. Γαληνό, δεδομένης και της επιστροφής της Ντ. Μπακογιάννη στη ΝΔ, (αν και το τελευταίο σενάριο φαίνεται λίγο απίθανο για να είναι πραγματικό, ως προς την τελική του έκβαση).

--------------------------

Μοιράσου το άρθρο!