Πολιτική

22/06/2012 - 16:25

Δεν είναι κακό...ο Γιαννίρης ελπίζει στο Μουσουρούλη!!!

yle="text-align:justify;">Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Χιώτη βουλευτή και υπουργού πλέον κ.Κ.Μουσουρούλη στο διευρυμένο και επανασυσταθέν Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο Ηλίας Γιαννίρης Περιφερειακός σύμβουλος του Οικολογικού Ανέμου στο βόρειο Αιγαίο έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την τοποθέτηση του κ Κ. Μουσουρούλη, ενός αιγαιοπελαγίτη βουλευτή, σε μια σημαντική θέση για την πρόοδο των νησιών μας. Η εμπειρία του στην Ευρωπαϊκή επιτροπή, η εντρίφησή του με το ζήτημα της νησιωτικότητας που μέχρι σήμερα αποτελεί τη μοναδική παρέμβαση που διαθέτουν οι Βρυξέλλες αλλά και οι θετικές παρεμβάσεις του σε ζητήματα νησιωτικής πολιτικής ως ΓΓ του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών μας κάνουν να αισιοδοξούμε.

Για τη νέα κυβέρνηση πρέπει να αποτελέσει στοίχημα η ανάδειξη των προβλημάτων της νησιωτικότητας, η βελτίωση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών μας και η παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης προς την ΕΕ για τη συμπερίληψη στη νέα χρηματοδοτική περίοδο 2014-2020 ενός συγκροτημένου άξονα για τη νησιωτικότητα που να αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τα αναπτυξιακά προβλήματα των νησιωτικών περιοχών.

Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με προτάσεις σε μια τέτοια κατεύθυνση, αλλά θα σταθούμε και κριτικοί όπου χρειάζεται, με μόνο γνώμονα το καλό των νησιών μας»

Μοιράσου το άρθρο!