Πολιτική

05/12/2014 - 07:34

Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού - Μήνυμα της Αντιδημάρχου κας Αθηνάς Ιωσηφέλλη

Μ

ε ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ορίστηκε η 5η Δεκεμβρίου ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού. Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας αυτής, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του πολίτη,  Αθηνά Ιωσηφέλλη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με την ευκαιρία της Διεθνούς ημέρας  Εθελοντισμού, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις εθελοντικές οργανώσεις αλλά και τους μεμονωμένους εθελοντές του νησιού μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Είναι γνωστό σε όλους μας, το έργο που πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση και σε όλα τα επίπεδα από τους ανθρώπους αυτούς, με δεδομένες τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η μεγάλη κοινωνικοοικονομική κρίση. Πέραν πάσης αμφιβολίας θα πρέπει να στηριχθούν με κάθε διαθέσιμο μέσο από την πλευρά  της πολιτείας.

Πέρα όμως από τις ευχαριστίες, τις προσεχείς ημέρες θα αναληφθεί πρωτοβουλία από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των εθελοντικών οργανώσεων του νησιού μας προκειμένου να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τον συγχρονισμό των δράσεων μας, να συζητήσουμε τις δυνατότητες διεύρυνσης του εθελοντικού κινήματος αλλά και να συναποφασίσουμε τον τρόπο στήριξης από την πλευρά της Αντιδημαρχίας.»

Μοιράσου το άρθρο!