Πολιτική

18/10/2015 - 17:19

Δήλωση Χ.Αθανασίου για τον τρίτο εμβολιασμό του Καστανιώνα στην Αγιάσο

Ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Λέσβου ,κος Χαράλαμπος Αθανασίου σχετικά με τον τρίτο εμβολιασμού του Καστανιώνα δήλωσε τα εξής :


Ο Καστανιώνας Αγιάσου αποτελεί όχι μόνο σημαντικό μέρος του φυσικού πλούτου, αλλά και παράγοντα της οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης της Λέσβου.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου εμβολιασμού, νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί συνέβαλα, ως Υπουργός το έτος 2013 , στη διάσωσή του από την ασθένεια «έλκος καστανιάς» , που είχε προσβληθεί το καστανοδάσος.

Η μελλοντική προστασία και ανάπτυξη του αποτελεί καθήκον όλων μας(Βουλευτών, Περιφέρειας, Δήμου , κατοίκων)

Την αναγκαία δαπάνη για την μελέτη και τον συνεχή επί τρία έτη (2013-2014-2015) εμβολιασμό , την εξασφαλίσαμε από το «Πράσινο Ταμείο » και σήμερα μπορούμε να χαιρόμαστε , ως Λέσβιοι, έναν υγιή παραγωγικό ιστό του τόπου μας.

Σήμερα , οφείλω να ευχαριστήσω , ύστερα από τρία χρόνια , τον Δεσπότη μας κ.κ Ιάκωβο, τον τότε Περιφερειάρχη κ.Νάσο Γιακαλή και τον τότε Αντιδήμαρχο Λέσβου κ.Τσακύρη Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθειά που μου προσέφεραν, ώστε να φέρω σε πέρας το έργο αυτό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω σε συγκεκριμένους κατοίκους της Αγιάσου, οι οποίοι επί τρίμηνο, πριν από την έγκριση της δαπάνης για τον εμβολιασμό, μου χορηγούσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειαζόμουν για να «πιέσω» Υπουργείο και μελετητή για την ταχεία έγκριση της πίστωσης και την άμεση έναρξη των εργασιών.

 

 

           

 

Μοιράσου το άρθρο!