Πολιτική

08/06/2012 - 14:28

Δήλωση Π.Καπάρα για την επίθεση της Χρυσής Αυγής

mg class="alignleft size-full wp-image-42354" title="kaparas-logo" src="http://agrorama.files.wordpress.com/2012/04/kaparas-logo.jpg" alt="" width="168" height="190" />Χωριά της Γέρας επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Καπάρας. Στις επαφές του με τους πολίτες, ο κ. Καπάρας τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών για το μέλλον της χώρας.

Αναφορικά με το χθεσινό επεισόδιο της επίθεσης του Υποψήφιου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη εναντίον των Υποψηφίων Βουλευτών Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου, τόνισε την ανάγκη να ενεργοποιηθούν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του Ελληνικού λαού και εκείνος να βάλει με την ψήφο του οριστικά στο περιθώριο το Ακροδεξιό Φιλοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Υποστήριξε δε, ότι η ψήφος αγανάκτησης ή ψήφος οργής, δεν μπορεί να οδηγεί σε επιλογές που βάζουν σε κίνδυνο τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματός μας, γεγονός που αν συμβεί μπορεί να οδηγήσει σε γεγονότα τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν και θα υποθηκεύσει την προοπτική της χώρας και το μέλλον πολλών γενεών.

Επισήμανε τέλος ότι σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε σήμερα, οι λαοί πρέπει να δείχνουν ψυχραιμία και ότι η νέα εποχή για το πολιτικό σύστημα που οπωσδήποτε έρχεται, πρέπει να σηματοδοτεί την πρόοδο και όχι την οπισθοδρόμηση.

Μοιράσου το άρθρο!