Πολιτική

08/11/2010 - 18:07

Δήλωση Π.Βογιατζή για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στις Περιφερειακές Εκλογές

Αγαπητοί συμπολίτες της Λέσβου, της Λήμνου, του Αη Στράτη, της Χίου, των Οινουσσών, των Ψαρών, της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων και της Θύμαινας, Αγαπητοί συμπολίτες των νησιών μας του Βόρειου Αιγαίου, Φίλες και φίλοι,

Ο λαός των νησιών μας, τίμησε την πρότασή μας για συλλογικότητασυνεννόηση και συνένωση δυνάμεων και προσπαθειώνΕπέλεξε η φωνή μας, να είναι η δύναμή μας. Επέλεξε ο «Αγώνας για να νησιά μας» να γίνει ακόμα πιο δυνατός, πιο μαζικός.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου,
  • όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας,
  • όλους τους Υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες
  • όλους τους συνεργάτες μου
  • και κυρίως όλους τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύθηκαν το Πρόγραμμα, τις ιδέες, τις αξίες, τοόραμα αλλά και τους κοινούς αγώνες που δώσαμε μαζί για τα νησιά μας.
Ευχαριστώ επίσης, τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για τον αγώνα που έδωσαν για ισότιμηκαι αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Τέλος, ευχαριστώ τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου γιατί όλη αυτή την περίοδο μου συμπαραστάθηκαν την κάθε στιγμή. Δώσαμε όλοι μαζί, έναν ωραίο αλλά και σκληρό αγώνα. Πορευθήκαμε με ήθος, ευπρέπεια αλλά και σεβασμό στους συνυποψήφιούς μας. Γιατί ο καθένας από αυτούς, έδωσε τη δική του μάχη για το καλό των νησιών μας. Και η συμβολή του καθενός ξεχωριστά, του κ. Τσιρεπλή, του κ. Γιαννίρη, του κ. Τεντόμα, του κ. Κόρακα και του κ. Γιακαλή ήταν και είναι προσφορά στον τόπο μας. Φίλες και φίλοι, Η δυναμική που καταγράψαμε είναι αδιαμφισβήτητη. Το μήνυμα της νίκης των νησιών μας, είναι σαφές και ξεκάθαρο. Το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, επικυρώνει τη βούληση των συμπολιτών μας να αγωνιστούμε μαζί για να γίνει η φωνή μας η δύναμή μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Το εκλογικό αποτέλεσμα, επικυρώνει τη βούληση των συμπολιτών μας να αγωνιστούμε όλοι μαζί, με όραμα και πρόγραμμα για να κάνουμε τον τόπο μας ισότιμο με την ηπειρωτική Ελλάδα. Για να καλλιεργήσουμε την περιφερειακή συνείδηση που χρειαζόμαστε. Για να δώσουμε στα νησιά μας φωνή, κύρος και ανταγωνιστικότητα. Για να δώσουμε στα νησιά μας, όλα όσα αξίζουν. Ο αγώνας μας για να αφήσουμε πίσω τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και να βάλουμε τον τόπο μας, πάνω από κόμματα είναι συνεχής και αδιάκοπος. Το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτελεί νίκη των νησιών μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτελεί τη βάση και το εφαλτήριο για το καινούργιο ξεκίνημα που χρειάζεται ο τόπος μας, μέσα από την πρώτη Αιρετή Περιφέρεια των νησιών μας του Βορείου Αιγαίου. Ο «Αγώνας για τα νησιά μας» συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικός. Χωρίς εκβιαστικά διλήμματα και πολιτικές μπλόφες. Τα νησιά μας, με συσπείρωση και δυναμική, στις 14 Νοεμβρίου για μια ακόμη φορά, με τη θετική τους ψήφο θα φωνάξουν ένα μεγάλο ΝΑΙ στη συλλογικότητα, ΝΑΙ στο όραμα μας, ΝΑΙ στο Πρόγραμμά μας. Στις 14 Νοεμβρίου, δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με το μέλλον των νησιών μας. Με το μέλλον των παιδιών μας. Καμία ψήφος των νησιών μας, δεν πρέπει να χαθεί στο όνομα της αποχής. Τα νησιά μας, δεν έχουν την πολυτέλεια, της στασιμότητας. Στις 14 Νοεμβρίου, η φωνή του λαού, θα γίνει η φωνή των νησιών μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Μοιράσου το άρθρο!