Πολιτική

15/11/2010 - 00:21

Δημήτρης Βουνάτσος: ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος ΛΕΣΒΟΥ

Το μήνυμα του Δημήτρη Βουνάτσου όταν ξεκινούσε την περιπέτεια να διεκδικήσει το Δήμο Λέσβου....επίκαιρο πολύ περισσότερο, που τώρα είναι ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος  Λέσβου ...

Συμπατριώτησες και Συμπατριώτες

Η σημερινή αναγκαιότητα, μετά και το τερατούργημα του «Καλλικράτη- Κακοκράτη» για το νησί μας, κάνει επιτακτικότερη την ανάγκη να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να πάρουμε την τύχη του νησιού μας στα χεριά μας.

Συνεπής, στα όσα έχω υποστηρίξει Δημόσια, όλα τα χρόνια της ενεργούς πολιτικής μου ζωής, (σήψη, διαφθορά, διαπλοκή, κομματική καμαρίλα, Αθηνοκεντρικό Κράτος), τούτη την ώρα που είναι επιτακτική η ανάγκη της εντιμότητας, της μαχητικότητας, του οραματισμού και της εμπειρίας, για την διοίκηση του Δήμου Λέσβου, καλώ, όλους τους έντιμους πολίτες να ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ τις κομματικές αγκυλώσεις και να παλέψουμε για μια πραγματικά Ανεξάρτητη και Αδιάφθορη Αυτοδιοίκηση, που θα υπηρετεί, επιτέλους, τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών και όχι των κομμάτων.

Αναλαμβάνω, με πλήρη επίγνωση της δυσκολίας και με όπλα την εντιμότητα και την εμπειρία μου να οδηγήσω τον Συνδυασμό μας της «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ- ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ», στο ξέφωτο της Ελπίδας και των Αξιών για τον τόπο μας.

Γιατί, όλοι εμείς που: «Ζήσαμε τα βήματα μας. Πιστέψαμε στα βήματα μας. Είπαμε τα βήματα μας Αξία», ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΠΡΕΠΕΙ να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας στα παιδιά μας.

Σας καλώ λοιπόν, όλους, σε τούτους τους δύσκολους καιρούς, μαζί να πολεμήσουμε, για νά ‘βρει το όνειρο τον δρόμο του κι η ελπίδα μας τόπο, σε τούτου το νησί που χρόνια τώρα ζεί στη κλίνη του Προκρούστη των κομματικών ηγεσιών. Μπορούμε και πρέπει, με «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», Αυτόνομοι, να ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ τα αδιέξοδα της σημερινής εποχής και του «Καλλικράτη- Κακοκράτη», δημιουργώντας μια Λέσβο αντάξια της ιστορίας της και της γεωοπολιτικής της θέσης. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

----------------------------------

 

ενημέρωση  αποτελεσμάτων Υπουργείο Εσωτερικών ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!