Πολιτική

19/10/2020 - 11:10

Δημοκρατική Μυτιλήνη: Να καταδικαστούν οι πρακτικές βίας και διχασμού από μέλη του Συμβούλιου της Κοινότητας Μυτιλήνης

Να καταδικαστούν οι πρακτικές βίας και διχασμού από μέλη του Συμβούλιου της Κοινότητας Μυτιλήνης

Πρόταση άμεσης και έκτακτης σύγκλισης του Συμβουλίου της Κοινότητας Μυτιλήνης από τη «Δημοκρατική Μυτιλήνη»

 

Η παράταξη των πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη» και με αφορμή τον καταγγελλόμενο άγριο ξυλοδαρμό νεαρής γυναίκας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 16 Οκτωβρίου από μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας, ζήτησε με γραπτό αίτημα που κατέθεσαν στον Πρόεδρο του Συμβουλίου, να συγκληθεί άμεσα το Συμβούλιο με θέματα:

1. Να χαιρετήσει το Συμβούλιο μας την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκε η δράση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

2. Να καταδικάσει την δράση τόσο του συγκεκριμένου Συμβούλου που δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει αναλόγως όσο και τη δράση άλλων μελών της παράταξης του που είτε έχουν δηλώσει μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» είτε έχουν καταδικαστεί σε δικαστήριο ή έχουν παραπεμφθεί σε αυτό για εξυβριστικές, συκοφαντικές και άλλες πρακτικές βίας. 

 

Η παράταξη των πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη» καταδικάζει τη βίαια και αντιδημοκρατική πρακτική συμβούλων και άλλων στελεχών της συγκεκριμένης παράταξης. Καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας να απομονώσουν κάθε πρακτική  ακροδεξιάς κοπής και το βαθειά διχαστικό λόγο όσων πρωτοστατούν σε αυτήν, δηλητηριάζοντας την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. 

Μοιράσου το άρθρο!