Πολιτική

27/01/2021 - 13:05

Δήμος Δυτικής Λέσβου: Δημιουργία Τμημάτων Προετοιμασίας για υποψηφίους σε Στρατιωτικές Σχολές

Από το Τμήμα Αθλητισμού και τον Εντεταλμένο στα Θέματα του Αθλητισμού Στρατή Αλεξίου ανακοινώνεται η δημιουργία  προγραμμάτων  προετοιμασίας των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές, Σώματα Ασφαλείας και  ΤΕΦΑΑ.

Σύμφωνα με αυτήν καλούνται οι υποψήφιοι της Γ’ Λυκείου καθώς και όσοι είναι υποψήφιοι  για τις Στρατιωτικές Σχολές, Σώματα Ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ για τις εξετάσεις του έτους 2021 να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου ώστε να δημιουργηθούν τμήματα προετοιμασίας.

Η έναρξή τους ορίζεται τo μήνα Φλεβάρη (η ημερομηνία θα προσαρμοστεί αναλόγως των Υπουργικών αποφάσεων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης και περιορισμού κατά τον Covid-19) έως τη λήξη του σχολικού έτους και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γήπεδο «Κώστας Κεντέρης» στη Καλλονή προς εξυπηρέτηση όλων λόγω της υπάρχουσας κατάστασης. 

Τα προγράμματα για αυτή τη χρονική περίοδο θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ κατανοώντας την υπάρχουσα κατάσταση και στηρίζοντας τους Δημότες μας  να ανταπεξέλθουν σε αυτή.

Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού, σημαντικό είναι να γίνει κατανοητό ότι κύριο μέλημα του Δήμου είναι να εφαρμόζονται σωστά τα μέτρα αντιμετώπισης και περιορισμού κατά του Covid-19  για αυτό θα ακολουθηθούν αυστηρά όλες οι ΚΥΑ και οι ανάλογες διατάξεις  που ορίζονται για τον αθλητισμό. Αυτό σημαίνει ότι λόγω του περιορισμού των ατόμων στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή καθώς και να έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα καταθέσουν στο γραφείο αθλητισμού ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά προς την ορθή τήρηση των μέτρων.  

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

  • Αίτηση του ενδιαφερομένου
  • Ιατρική βεβαίωση υγείας από καρδιολόγο, παθολόγο και δερματολόγο. Οι παραπάνω ιατρικές βεβαιώσεις δύναται να αντικατασταθούν από μία (1) βεβαίωση Ιατρού γενικής ιατρικής, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι καρδιολογικά, παθολογικά και δερματολογικά υγιής.
  • Δύο φωτογραφίες ταυτότητας 
  • Δελτίο καταγραφής αθλούμενο για την έναρξη ασφαλούς δραστηριότητας

 

 

Μοιράσου το άρθρο!