Πολιτική

12/11/2010 - 10:15

Δημοσκόπηση για το Δήμο Λέσβου- 55% Βουνάτσος και 33% Χατζηκομνηνός

Ολοκληρώθηκε η Δημοσκόπηση του LesvosNews για την πρόθεση ψήφου των ψηφοφόρων της Λέσβου στις Δημοτικές Εκλογές του Β Γύρου. Η διάρκεια της Δημοσκόπησης ήταν μόνο 3 ημέρες και ψήφισαν συνολικά 801 άτομα.
Τα αποτελέσματα: Βουνάτσος  55,31 % Χατζηκομνηνός 32,96%

Λευκό 11,74 % Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του lesvosnews.net που επέλεξαν να ψηφίσουν.

Αν αφαιρεθούν τα λευκά τότε έχουμε : Βουνάτσος 62,60% και  Χατζηκομνηνός 37,40%

______________________________________________________

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 26/10/2010 είχαμε κάνει δημοσκόπηση για το "ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο τελικός νικητής στις Περιφερειακές Εκλογές " (61% είχε δηλώσει ότι πιστεύει ότι θα νικήσει ο Νάσος Γιακαλής).  Για τους αναγνώστες του  lesvosNews που ξέρουν ελληνικά αυτό το αποτέλεσμα  αφορά την παράσταση νίκης και δεν είναι πρόθεση ψήφου

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ Το αναφέρουμε διότι την βραδιά των εκλογών στο κανάλι Αρχιπέλαγος ακούστηκε από δημοσιογράφο  να λέει ότι  προεκλογικά εμφάνιζαν γκάλοπ που έδινε στο Γιακαλή 61% ...και το έλεγε με ειρωνικό χαμόγελο!!! Και η ξανθιά δημοσιογραφό να μένει με το στόμα ανοιχτό και να λέει "Αδύνατον,αδύνατον" !!! Και ο δημοσιογράφος να επιμένει υπονοώντας την Ιστοσελίδα μας!!!

Ας μάθουν πρώτα την ελληνική γλώσσα και μετά ας μιλήσουν γιατί καθημερινά γελοιοποιούνται !!!

Μοιράσου το άρθρο!