Πολιτική

21/04/2012 - 09:49

Δραστηριότητες Δημάρχου Λέσβου

yle="text-align:justify;">Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καλλονής, Βαγγέλη Γιαβάση και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, Θανάση Ελευθερίου, παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλλονής και συμμετείχαν στη περιφορά της Ιεράς Εικόνος.

Το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Λέσβου και ο Αντιδήμαρχος Καλλονής, μετέβησαν στο εκκλησάκι της Αγίας Δοσιάς (Ζωοδόχου Πηγής), στα Παράκοιλα. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παρακοίλων, Παναγιώτης Τσιριπλής και η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρακοίλων, Μαρίνα Γιαβάση, όπου παρακολούθησαν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που οργάνωσαν από κοινού το Τοπικό Συμβούλιο και ο εν λόγω Σύλλογος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Βουνάτσος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, Χρήστο Κορδώνη, τον Αντιδήμαρχο, Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης,   Θεόδωρο Στεργίου, συμμετείχαν στην στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής, στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων που οργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Λαγκάδας στη Μυτιλήνη, ενώ αργότερα παρακολούθησαν το κάψιμο του «Οβριγιού».

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος συμμετείχε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, όπου συνεχάρη τον Πρόεδρο, αλλά  και όλο το Συμβούλιο για τη μέχρι τώρα δράση του και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα έχει στενότερη συνεργασία, ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα τα προβλήματα της πρωτεύουσας του Δήμου.

Το βράδυ, ο Δήμαρχος Λέσβου μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, παρέστησαν στην τελετή έναρξης του 1ου Συνεδρίου της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, που πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη 20 – 22 Απριλίου 2012. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος, καλωσόρισε τους συνέδρους στη Μυτιλήνη, την πρωτεύουσα του Δήμου της Λέσβου. Τους συνεχάρη για την επιλογή τους να πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη το σημαντικό αυτό συνέδριο, που αποτελεί και ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες τους και καλή διαμονή στο νησί μας.

Μοιράσου το άρθρο!