Πολιτική

26/03/2013 - 06:39

Δραστηριότητες Δημάρχου Λέσβου

Δραστηριότητες Δημάρχου Λέσβου

Δραστηριότητες Δημάρχου Λέσβου

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Θεόδωρο Στεργίου, παρέστη στην επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος και κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Εθνεγέρτη Ουγγροβλαχίας Ιγνατίου. Αμέσως μετά παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Άγαλμα της Ελευθερίας και κατέθεσε στεφάνι. Το μεσημέρι, ο Δήμαρχος παρακολούθησε στην προκυμαία της Μυτιλήνης την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2012, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος  παρέστη στις εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου, «Ο ΜΟΡΙΑΣ», στο πολιτιστικό του κέντρο, στα Πηγαδάκια, με την ευκαιρία της επετείου της έναρξης της επανάστασης του 1821 στην Πελοπόννησο και της απελευθέρωσης των πρώτων Ελληνικών πόλεων Καλαμάτας και Καλαβρύτων. Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών στην προτομή του πρωτεργάτη της Εθνικής Παλιγγενεσίας, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στο Δημοτικό Κήπο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδημάρχους, Κώστα Φραγκόπουλο και Ηλία Κουνιαρέλλη, καθώς και από τους Προέδρους της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου Στρατή Κουτλή και της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, Κώστα Μουτζούρη, παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού Παλαιοχωρίου  
Ακολούθως μετέβη στην Καλλονή, όπου παρακολούθησε τη μουσικοχορευτική εκδήλωση που οργάνωσαν στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής ο ΕΘΟΚ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χωρών «Ο Μόλυβος».
Τέλος, το βράδυ, στη Μυτιλήνη, ο κ. Βουνάτσος συνοδευόμενος από τον πρ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου – Εντεταλμένο Σύμβουλο επί θεμάτων Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Χρήστο Κορδώνη, συναντήθηκε με τους 20 Τουριστικούς Πράκτορες και Δημοσιογράφους από τη Βόρεια Ελλάδα, που επισκέπτονται το νησί μας.
 

Μοιράσου το άρθρο!