Πολιτική

06/03/2012 - 14:29

Δραστηριότητες Γενικού Γραμματέα Δ.Χαλκιωτη

yle="text-align:justify;">Στη Ρόδο θα βρίσκεται την Τετάρτη 7 Μαρτίου ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 64ης  Επετείου της  Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό.

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, ο κ. Χαλκιώτης ,θα προεδρεύσει στην ημερίδα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, με θέμα «Ακτοπλοϊκό δίκτυο στη Δωδεκάνησο: Προβλήματα και προοπτικές ανάπτυξης», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Περιφερειακό Μέγαρο, πλατεία Ελευθερίας, στη Ρόδο.

 Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά ημερίδα (η πρώτη είχε γίνει στη Μυτιλήνη 9 Φεβρουαρίου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Β.Αιγαίου ), που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής για την ακτοπλοΐα, με στόχο τα προβλήματα των θαλασσίων μεταφορών και της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών της Δωδεκανήσου, τα περιθώρια βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης και τις προοπτικές ανάπτυξης. Στις εργασίες της ημερίδας θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις τους  εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, του ναυτικού, οικονομικού και εμπορικού επιμελητηρίου, των λιμενικών αρχών και των ενώσεων ακτοπλόων, ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 9  Μαρτίου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, με θέματα που θα έχουν άμεση σχέση με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών. 

Μοιράσου το άρθρο!