Πολιτική

12/10/2012 - 11:31

Έχουμε ξεφύγει... ο Δήμαρχος Λέσβου στέλνει συγχαρητήρια στον Ούγκο Τσάβες

Έχουμε ξεφύγει... ο Δήμαρχος Λέσβου στέλνει συγχαρητήρια στον Ούγκο Τσάβες

Μάλλον έχουμε ξεφύγει... ο Δήμαρχος Λέσβου αφού έλυσε τα προβλήματα της Λέσβου τώρα είπε να ασχοληθεί και με τις εκλογές στη Βενεζουέλα!!!




Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, έστειλε στον Επιτετραμμένο – Εκπρόσωπο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, κ. Louis Mentoza, την παρακάτω επιστολή.




Τον Αξιότιμο κ.  Louis Mentoza

Επιτετραμμένο -Εκπρόσωπο της  Πρεσβείας  της  Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας                                                                      
           Αθήνα

          Αξιότιμο Κύριε Επιτετραμμένε,
          Για τη θριαμβευτική επανεκλογή του Εξοχότατου κ. Τσάβες Ούγκο στην Προεδρία της Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, για τέταρτη φορά, παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήριά μου και τις καλλίτερες ευχές μου προς εσάς, τον Πρόεδρο και το Λαό της Βενεζουέλας.
          Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχιστεί η ίδια και δυναμικότερη ριζοσπαστική, προοδευτική και φιλολαϊκή  ανεξάρτητη πολιτική, επ’ αγαθώ του Λαού σας και του Κράτους σας.
           Ο Πρόεδρος Ούγκο Τσάβες είναι παγκόσμιο σύμβολο, και όχι μόνο στη Λατινική Αμερική, μιας νέας εφαρμοσμένης επαναστατικής πολιτικής αντίληψης, στον διαρκή αγώνα των Λαών για Ισότητα, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισονομία, Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία, Διεθνή Αλληλεγγύη, Δημοκρατία!


         Με τιμή
           Ο Δήμαρχος Λέσβου

           Δημήτρης Βουνάτσος

Μοιράσου το άρθρο!