Πολιτική

30/01/2021 - 16:52

Είναι λαϊκιστής ή αγωνιστής ο Κώστας Μουτζούρης;

Ο Κώστας Μουτζούρης είναι από τους ελάχιστους αυτοδιοικητικούς που παρά τις πιέσεις, τον πόλεμο και το παρασκήνιο επιμένει να υπερασπίζεται την άποψή του πως στα νησιά δεν γίνεται να υπάρχουν υπερδομές μόνιμης διαμονής λόγω της ευαίσθητης γεωγραφικής περιοχής των νησιών (σύνορα), των δυσμενών κοινωνικών συνθηκών που δημιουργούνται στα νησιά από τον υπερπληθυσμό αλλά και την πιθανότητα με την δημιουργία νέων δομών μόνιμης εγκατάστασης να εγκυμονεί ο κίνδυνος τα νησιά στο μέλλον να μετατραπούν αποκλειστικά σε νησιά απέραντων hotspots δυστυχίας.

Ένα χρόνο πρίν ήταν αυτός που κατάφερε να ενώσει και να οργανώσει συλλαλητήρια διαμαρτυρίας με απίστευτη συμμετοχή!

Ορισμένα παπαγαλάκια επιμένουν να τον λένε λαϊκιστή. Εμείς πάλι τον θεωρούμε συνεπή απέναντι στους πολίτες που τον υπερψήφισαν, μη διστάζοντας ακόμα να κοντραριστεί και με τον πολιτικό χώρο στον οποίο ο ίδιος ανήκει προτάσσοντας το συμφέρον των νησιών. ‼️

Με λίγα λόγια όσοι «αλλαξοπίστησαν» στην πορεία για τους δικούς τους λόγους προσπαθούν να διαβάλουν τον πιο έντιμο αιρετό της τελευταίας 20ετίας για να καλύψουν την δική τους ασυνέπεια που έδειξαν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα οικονομικο-πολιτικά τους παιχνίδια!

 

 

33

Παρακάτω ακολουθεί δημοσίευμα από τον τύπο που φανερώνει την σταθερή πορεία του Περιφερειάρχη.

« Πρωτοστάτησε στα γεγονότα του Φεβρουαρίου. Δεν συναντήθηκε στην Πρωθυπουργική σύσκεψη τον Φεβρουάριο του 2020. Δεν δέχτηκε να συναντηθεί με ευρωπαϊκούς αξιωματούχους. Δεν συνόδευσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην “Μόρια”. Δεν παρευρέθηκε στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Λέσβο με θέμα το προσφυγικό.

Όλα αυτά, και πολλά άλλα, τον έχουν αναγορεύσει στον βασικό εκφραστή της προσπάθειας για την αποτροπή της καταστροφής των νησιών και η μέχρι τώρα στάση του τείνει να τον καθιερώσει σε αδιαμφισβήτητο ηγέτη.»

Ο Κώστας Μουτζούρης αποτελεί τον πιο ντόμπρο αιρετό που από προεκλογικά μέχρι σήμερα απλά εκφράζει και μάχεται για την άποψή του, την οποία ορισμένοι «φοβούνται» και απελπισμένοι προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Δεν είναι λαϊκιστής αντίθετα μάλιστα τοποθετείται με λογικά επιχειρήματα απλά πονάτε που αναδεικνύει την φαιδρότητα ορισμένων που παίζετε τα πολιτικά και οικονομικά σας παιχνίδια. Μπορεί να μην έχει αρμοδιότητα στη λήψη αποφάσεων για τις δομές όμως η ιστορία κάποια μέρα θα τον δικαιώσει για την στάση του και όλοι θα είμαστε εδώ‼️

 

Από την σελίδα:  Στηρίζω τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

Κάτοικοι νησιών Βορείου Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο!