Πολιτική

04/09/2023 - 09:03

Ειρήνη Θαλασσέλλη: η υποψηφιότητα στη Βρίσα που ξεχωρίζει

Στην Τοπική Κοινότητα Βρίσας με τον συνδυασμό του Ταξιάρχη Βέρρου

Μπορεί ο αριθμός των υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές στο νησί μας να είναι τετραψήφιος αριθμός ωστόσο υπάρχουν μερικές υποψηφιότητες που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Δεν αναφερόμαστε σε μεγάλα ονόματα που φέρνουν πολλού σταυρούς ή που ασχολούνται πολλά χρόνια με τα κοινά και τις εκλογές.

Είναι υποψηφιότητες που έχουν άλλα χαρακτηριστικά...

Η υποψηφιότητας της Ειρήνης Θαλασσέλλης στην Τοπική Κοινότητα Βρίσας με τον συνδυασμό του Ταξιάρχη Βέρρου "Μαζί, από την αρχή"  ξεχωρίζει για πολλούς λόγους!

Η Ειρήνη είναι  αγρότισσα και πολύτεκνη μητέρα 7 παιδιών και ζει όλα αυτά τα χρόνια στην σεισμόπληκτη Βρίσα. Είναι από τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους που έμειναν στη Βρίσα και δεν έφυγαν στα γύρω χωριά μετά το μεγάλο σεισμό.  Η Ειρήνη βίωσε με το χειρότερο τρόπο και την μεγάλη φωτιά σε Βρίσα - Βατερά πριν ένα χρόνο και είδε  πάνω από 20 ελαιοκτήματά της να τυλίγονται στις φλόγες.  Ασφαλώς και δεν είναι μόνο αυτό το χαρακτηριστικό της υποψηφιότητας της. 

Η Ειρήνη είναι άνθρωπος της προσφοράς! Και αυτό το κάνει εδώ και χρόνια, δεν περιμένει να εκλεγεί ώστε να προσφέρει, Μαζί με το σύζυγό της Γιάννη Πάππα έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες εθελοντικές δράσεις στο χωριό παρέχοντας δωρεάν την εργασίας τους και τον μηχανήματα τους. Είναι από τους ελάχιστους κατοίκους της περιοχής που τα έβαλαν με το τέρας της γραφειοκρατίας για την αποζημίωση από την φωτιά με συχνές παρεμβάσεις σε Περιφέρεια και ΕΛΓΑ. Και ασφαλώς ως πολύτεκνη μητέρα έχει καθημερινή παρουσία και δράση στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά κάνουν την υποψηφιότητά της να ξεχωρίζει. Η Ειρήνη επέλεξε να είναι στην Τοπική Κοινότητα της Βρίσας γιατί αγαπά το χωριό της και γιατί θέλει να μπορεί να ζει εκεί.  Πέρα από κόμματα και παρατάξεις σε μια  Τοπική Κοινότητα αξίζει να έρθουν στον προσκήνιο οι άνθρωποι που έχουν στο αίμα τους την προσφορά. 

δδ
Κατά την επίσκεψη κλιμακίου της Περιφέρειας στις καμένες εκτάσεις Βρίσας - Βατερών. Η Ειρήνη Θαλασσέλλη για το μέγεθος της καταστροφής και το τι πρέπει να γίνει.

Σε δήλωσή της αναφέρει:

"Ζώντας και μεγαλώνοντας την οικογένειά μου μέσα σε ένα κατεστραμμένο χωριό και έναν ρημαγμένο τόπο, η απόφαση να συμμετέχω στα κοινά και να διεκδικήσω την ψήφο σας αποτελεί πλέον μονόδρομο!

Μεγάλωσα στον Πολυχνίτο αλλά κατοικώ μόνιμα στη Βρίσα από το 2015. Είμαι πολύτεκνη μητέρα και επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα.

Η εθελοντική δράση, η συμμετοχή, η προσπάθειά μας είναι γνωστές σε όλους/ες σας. Δώστε μας τη δυνατότητα αυτός ο αγώνας να αποκτήσει και θεσμική φωνή.

Φίλες και φίλοι, μετά από δύο καταστροφές οφείλουμε όλοι, με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε, να παλέψουμε για την επιβίωση, την προστασία αλλά και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ενισχύστε τη φωνή μας με την ψήφο σας!"

 

δδ

ψδ
Εκτελώντας εργασίες με τον γεωργικό της ελκυστήρα

 

Μοιράσου το άρθρο!