Πολιτική

01/02/2012 - 14:02

Εκδήλωση για το μοντελισμό στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

yle="text-align:justify;">Στα πλαίσια διάχυσης της μοντελιστικής ιδέας στο ευρύ κοινό της Λέσβου, ο Σ.Β.Α. διοργανώνει έκθεση μικρής κλίμακας αεροπορικού ενδιαφέροντος κυρίως

στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2012
στην αίθουσα του ΦΟΥΑΓΙΕ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενθάρρυνση του κοινού με το μοντελισμού, μια πρώτη επαφή μαζί τους εκθέτοντας εκθέματα που δεν θα τα συναντήσει εύκολα και οπουδήποτε, αλλά και να συνειδητοποιήσει ότι ο μοντελισμός δεν αποτελεί δώρο και παιχνίδι σε μικρά παιδιά αλλά μορφή τέχνης υψίστης ικανότητας και δημιουργικής ευχαρίστησης. Παράλληλα θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για μας, να έρθουμε σε επαφή με συναδέλφους που ίσως να αγνοούν ότι στο νησί της Λέσβου (αλλά και Λήμνο και Χίο) υπάρχει οργανωμένος σύνδεσμος με αξιόλογα στελέχη.
Έχουμε φροντίσει να τυπωθούν ενημερωτικά φυλλάδια που θα απαντάνε σε 6 σημαντικές και εύλογες ερωτήσεις αλλά και πλήρης ενημέρωση για το πώς θα ξεκινήσει κανείς και πως θα οργανωθεί στα πρώτα βήματά του. Στην αίθουσα θα προβάλλεται 24ωρο Slideshow με όλα τα μοντέλα που υπάρχουν στη Gallery της εξωτερικής σελίδας προκειμένου να δείξουμε το εύρος και την ποικιλομορφία του Στατικού μοντελισμού. Συνάμα θα υπάρχει σταντ με αφίσα 1,5 m, που θα αναφέρει ΤΙ είναι η HELMO, έργα και πράξεις, σκοπούς και όραμα.
Δυστυχώς λόγο της αεροπορικής προτίμησης των μελών του ΣΒΑ, δεν έχουμε εκθέματα με φιγούρες, και διοράματα ή πλοία ώστε να δουνε από κοντά και τις άλλες όμορφες και συναρπαστικές εκδοχές του μοντελισμού. Ευελπιστούμε αν υπάρχει η δυνατότητα από κάποια μέλη του Συλλόγου να αποστείλουν 3-4 δείγματα με πλοίο.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας του Συνδέσμου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κο Κώστα Αστυρακάκη, πρόεδρο του οργανισμού Παιδείας, πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Λέσβου για την διάθεση του χώρου καθως και την ένθερμη στήριξή του

Εκ του Συνδέσμου Β.Α.
Κοντηβέης Αλέξης

Μοιράσου το άρθρο!