Πολιτική

10/02/2012 - 10:24

Εκδήλωση του Συλλόγου Γευστικής και Εικαστικής Παρέμβασης "Περί οίνου ο λόγος"

yle="text-align:justify;">Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Περί οίνου ο λόγος» την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο καφές μπαρ «Living Room», στην Μυτιλήνη. Περισσότερα από 60 μέλη και φίλοι του συλλόγου πήραν μέρος στην εκδήλωση και δοκίμασαν επώνυμα ελληνικά κρασιά. Η κάβα Σάντο του Κώστα Μουτζούρη πρόσφερε το Άρωμα Λήμνου, η Κάβα Γρηγορίου του Μάκη Γρηγορίου πρόσφερε τα κρασιά Λημνιά γη, Λήμνος λευκό και Σάμος λευκό. Η οινοποιεία «Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου» προσέφερε τα κρασιά Μάκαρα, Δάφνης και Χλόη λευκό και Δάφνης και Χλόη κόκκινο.
To Δ.Σ. του συλλόγου προσέφερε κρασιά Σαμαρτζής και της οινοποιεία Άκρη, «κοιλάδα των μουσών», «Θήβα», «Δύο ποτάμια» και «Κλεψύδρα».
Το μενού της βραδιά επιμελήθηκαν ο Πρόεδρος τους Συλλόγου και Οινοχόος Δημήτρης Διρχαλίδης και ο σεφ Νίκος Χατζηνικολάου και αποτελούνταν από πλατό Λεσβιακών τυριών, ψημένα πολύσπορα ψωμάκια, τοπικά λουκάνικα, μπιφτέκια, φτερούγες από τοπικά κοτόπουλα, τηγανητό κοτόπουλο, χάμπουργκερ, μεξικάνικη πίτα με λαχανικά, λαχανοπιτάκια, τυροπιτάκια, γλυκό τσουρέκι.
Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων (Π.ΕΝ.Ο).
Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το Φλουρή ήταν η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Συλλόγου Βάσω Χοχλάκα. Το δύο ήταν έξι μπουκάλια κρασί «Δάφνις και Χλόη» προσφορά της εταιρείας «Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου».

 

 

Μοιράσου το άρθρο!