Πολιτική

13/01/2020 - 14:25

Έκτακτο : Τους επικεφαλής των παρατάξεων καλεί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης έχει προσκαλέσει στο γραφείο του αύριο Τρίτη 14 Ιανουαρίου τους Επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλη Μαμάκο, Εριφύλη Χιωτέλλη, Νίκη Τσιριγώτη, Κώστα Αστυρακάκη και Παναγιώτη Ζαφειρίου.

Σκοπός η ενημέρωση τους για τις συναντήσεις του Δημάρχου Μυτιλήνης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος καθώς και για την σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών που αφορούσε το μεταναστευτικό/προσφυγικό πρόβλημα.

 

 Τετάρτη η έκτακτη συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο: 

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Βορείου Αιγαίου ( Μυτιλήνη ) την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00, για έκτακτη συνεδρίαση και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010 & του Νόμου 4071/2012 με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

Εισηγητές: α) κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης Περιφερειάρχης Βορείου Βορείου Αιγαίου.

                    β) κ. Δημήτριος Κουρσουμπάς Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης & Αθλητισμού.

 

 

Συνεδρίαση και από την ΠΕΔ

Την Τετάρτη στις 4 το μεσημέρι θα συνεδριάσει στα γραφεία της στη Μυτιλήνη η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Β. Αιγαίου (ΠΕΔ) υπό την προεδρία του Προέδρου της Στρατή Κύτελη Δημάρχου Μυτιλήνης. Πέρα από τα τρέχοντα θέματα θα υπάρξει ενημέρωση για τις επαφές του Δημάρχου Μυτιλήνης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αλλά θα εξεταστούν και τα νέα δεδομένα που αφορούν το μεταναστευτικό/προσφυγικό. Παράλληλα θα συζητηθεί η ανάληψη από την ΠΕΔ για τον συντονισμό δράσεων Δήμων και Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου στο προσφυγικό – μεταναστευτικό. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Στάντζος Γεώργιος

Μοιράσου το άρθρο!