Πολιτική

13/12/2013 - 07:55

Αν. Ελλήνες Λέσβου: Έγκαιρη έναρξη της δακοκτονίας για το έτος 2014

trong>Έγκαιρη έναρξη της δακοκτονίας για το έτος 2014.

Κε Περιφερειάρχη,

Μετά το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε φέτος με την έναρξης της δακοκτονίας στη Λέσβο και είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή μεγάλου μέρους της ήδη πενιχρής παραγωγής ελαιολάδου, σας εφιστούμε την προσοχή ούτως ώστε εγκαίρως να προβείτε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διασφαλιστεί πως η έναρξη της δακοκτονίας για την επόμενη ελαιοκομμική χρονιά -που προβλέπεται καλύτερη από την τρέχουσα- θα ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού.
 
Επειδή πολύ σύντομα, θα ξεκινήσει μια μακρά προεκλογική περίοδος εν όψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, προτείνουμε την άμεση επαφή με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την παράκαμψη των όποιων γραφειοκρατικών αγκυλώσεων ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη και οι παραλήψεις της φετινής χρονιάς.

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή καθυστέρηση από την πλευρά του Υπουργείου , παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ώστε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου προκειμένου η έναρξη της δακοκτονίας να ξεκινήσει χωρίς καμία καθυστέρηση τη νέα χρονιά.

                                                                            Με εκτίμηση

                                                   Γεώργιος Κατζανός

                                                                           Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής
                                                                             Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λέσβου
 

Μοιράσου το άρθρο!