Πολιτική

04/03/2013 - 10:21

Ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι

Ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Αναστασία Αντωνέλλη, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013, παρέστησαν στην ενημερωτική συνάντηση που οργάνωσε στο Επιμελητήριο Λέσβου το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας & Πρόνοιας, με θέμα: «Κατ’ οίκον φροντίδα και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.
Η ενημέρωση έγινε από ειδικό κλιμάκιο του Υπουργείο Εργασίας με επικεφαλής το Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Εργασίας, Δημήτρη Ρόκο και την παρακολούθησαν οι υπάλληλοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στη Λέσβο και στη Χίο, καθώς και τοπικοί φορείς από τα δυο νησιά.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η Αντιδήμαρχος, τόνισαν μεταξύ άλλων ότι το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και οι εργαζόμενοι που το υπηρετούν με ευσυνειδησία, έχουν επιτελέσει τα χρόνια αυτά ένα σημαντικό και αξιοσημείωτο προνοιακό έργο, βοηθώντας ανήμπορους συμπολίτες μας, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα βρισκόταν σε μεγάλη αδυναμία. Για τους λόγους αυτούς, κάλεσαν τους υπευθύνους του Υπουργείου να μεταφέρουν στους ανωτέρους τους την αγωνία των εργαζομένων και να κρατηθεί το Πρόγραμμα αυτό, που υπό τις σημερινές συνθήκες της πολύπλευρης κρίσης, καθίσταται απαραίτητο.

Μοιράσου το άρθρο!