Πολιτική

28/02/2014 - 15:32

Επισκέψεις Δημάρχου σε γήπεδο και κολυμβητήριο

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Βατό, την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λέσβου, Μαριάνθη Στυλιανίδου και από έναν εκ των επιβλεπόντων μηχανικών του έργου, Ερμόλαο Σέντα, επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών επισκευής και μετεξέλιξης του Δημοτικού Σταδίου για αγώνες Superleague.
Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε η ταχεία και ομαλή πορεία εκτέλεσης των προβλεπόμενων από την μελέτη εργασιών. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λέσβου, δια της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης, η οποία υπογράφηκε με το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου, ανέλαβε την παρακολούθηση της υλοποίησης της μελέτης των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου και την καταβολή ποσού 200.000 Ευρώ για τη συνέχιση του, τις δε υποχρεώσεις τους αυτές τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια.

Στη συνέχεια  ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδημάρχους Γιάννη Βατό και Κώστα Αστυρακάκη, τον Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Λάκη Κυπαρίσση, την Προϊσταμένη του Τμήματος Κτιριακών – Λιμενικών – Συγκοινωνιακών Έργων του Δήμου Λέσβου, Άννυ Οικονομίδου και άλλα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ακριβείς θέσεις θεμελίωσης των χωρικών δικτυωμάτων, στο πλαίσιο της προσωρινής υποστύλωσης του Κολυμβητηρίου, ώστε με την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης, να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.
Υπενθυμίζεται επίσης εν προκειμένω ότι ο Δήμος Λέσβου κατέβαλε το ποσό των 170.000 Ευρώ, για την δαπάνη του ως άνω έργου, τα τεύχη δημοπράτησης του οποίου συντάσσει το Τμήμα Κτιριακών – Λιμενικών – Συγκοινωνιακών Έργων του Δήμου. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να υλοποιηθούν τα σημαντικά αυτά έργα το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποδοθούν στους αθλητές, τους φιλάθλους και στη κοινωνία μας γενικότερα, αναβαθμίζοντας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ουσιωδέστατα τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας, που αποτελεί καθολικό αίτημα, για το παρόν και το μέλλον.
 

Μοιράσου το άρθρο!