Πολιτική

03/04/2014 - 17:30

Επισκέψεις και συναντήσεις υποψηφίου Δημάρχου Λέσβου Σ. Γαληνού

Ο

υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης “Μόνο για τη Λέσβο”, κ. Σπύρος Γαληνός, συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις του στα χωριά του νησιού, δεχόμενος θερμής υποδοχής.

Ο κ. Γαληνός από την αρχή της εβδομάδας, έχει επισκεφθεί πολλές περιοχές. Την Δευτέρα(31/3) επισκέφθηκε την Αγιάσο.Την Τρίτη(01/04), επισκέφθηκε τη Φίλια και στη συνέχεια τις περιοχές του Σκαλοχωρίου και της Ανεμώτιας, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιοχές αυτές, που χαρακτηρίζονται από πολλές δυσκολίες. Την Τετάρτη(02/04), επισκέφθηκε τα Πάμφιλα.

Σε αυτές τις επισκέψεις του ο κ. Γαληνός, μαζί με στελέχη της κίνησης, συνομίλησε με τους δημότες, άκουσε τα προβλήματά τους και αναφέρθηκε λεπτομερώς στους στόχους και στο πρόγραμμα του, τονίζοντας δε ότι η διοικητική αποκέντρωση, που αποτελεί βασικό πυλώνα της κίνησης, θα οδηγήσει σε μεγάλη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παράλληλα, ο κ. Γαληνός συναντήθηκε χθες(02/04) με το Προεδρείο της ΔΕΥΑΛ, όπου συζήτησαν για θέματα της υπηρεσίας, ενώ σήμερα (03/04), είχε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και συνομιλία με τους εργαζομένους της καθαριότητας του Δήμου.
 

Μοιράσου το άρθρο!