Πολιτική

28/04/2012 - 10:08

Επισκέψεις Κώστα Μουτζούρη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και σε φορείς της πόλης μας

ign="justify">Διαδοχικές επισκέψεις στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου και στο Σύλλογο Αιμοδοτών Λέσβου έκανε σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου Κώστας Μουτζούρης.

Ο κ. Μουτζούρης πήγε το μεσημέρι  της Παρασκευής 27/04/2012  στο Νοσοκομείο, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του Δημήτρης Κατσιφαράκης και συζήτησαν μαζί και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Νοσοκομείου και με τους εργαζομένους, τα προβλήματα που απασχολούν το ίδρυμα του νησιού μας. (φώτο)

Στη συνέχεια ο κ. Μουτζούρης μετέβη στο Επιμελητήριο Λέσβου, όπου συναντήθηκε με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, τα οποία του εξέφρασαν τη μεγάλη ανησυχία τους κυρίως για την οικονομική κρίση που μαστίζει τον κλάδο τους. (φώτο)

Ο κ. Μουτζούρης είχε λίγο αργότερα και συζήτηση με μέλη του Διοικητικού Συλλόγου των Φαρμακοποιών Λέσβου, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και που τους έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αφανισμό.

Τέλος ο Κώστας Μουτζούρης επισκέφθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το Σύλλογο Αιμοδοτών Λέσβου, όπου ενημερώθηκε για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν τα μέλη του. (φώτο)

Ο κ. Μουτζούρης υποσχέθηκε σε όλους την αμέριστη συμπαράστασή του, όπου και όπως αυτός μπορεί να βοηθήσει, ασχέτως αν θα εκλεγεί ή όχι.

Όπως τόνισε σε όλους αγαπάει την πατρίδα του τη Λέσβο και ότι κάνει το κάνει μόνο και μόνο από αγάπη που έχει προς τον τόπο του και τους συμπατριώτες του!!!

Μοιράσου το άρθρο!