Πολιτική

02/12/2021 - 05:51

Επισκέψεις Περιφερειάρχη σε Καλλονή και Κτηνιατρική Υπηρεσία

Την Δημοτική Κοινότητα Καλλονής επισκέφτηκε την Τρίτη 30.11.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τους ειδικούς συμβούλους Μιχάλη Ταμβακέλλη και Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νίκο Χαλκιώτη, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Δημήτρη Πολυμιάδη, Μαρία Βαξεβάνη, παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου. Εκεί τέθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η Περιφέρεια προκειμένου να επιλυθούν. 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε: 

« Συνεχίζοντας τις συναντήσεις μας με τους Προέδρους και τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων της Λέσβου, επισκεφτήκαμε με τους συνεργάτες μου την Καλλονή και ενημερωθήκαμε από τον δραστήριο  Πρόεδρο και τους συμβούλους εκεί,  για τα  σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Θα παρέμβουμε όπου χρειάζεται και θα δώσουμε λύσεις προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Για αυτό άλλωστε μας εξέλεξαν».

 

Επίσης:

φ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφθηκε την Τρίτη 30.11.2021 την Κτηνιατρική Υπηρεσία Λέσβου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Πανάγο Κουφέλο με στόχο την ενημέρωση για την βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της Υπηρεσίας. 

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Κτηνιατρικής , τις δυσχέρειες και τις ανάγκες της και άκουσε τα αιτήματά από τα στελέχη της υπηρεσίας. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης  έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Επισκέφθηκα τις υπηρεσίες της Κτηνιατρικής και είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εργαζόμενους διάφορα θέματα που τους απασχολούν σε σχέση με την υπηρεσία.  Άκουσα τις απόψεις τους και αναζητήσαμε μαζί λύσεις  σε προβλήματα που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της ώστε να λάβουμε αποφάσεις ως Περιφέρεια». 

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την αρωγή και την βούληση του για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων σχετικών με την δημόσια υγεία των ζώων και τη χρηματοδότηση αναγκών που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Μοιράσου το άρθρο!