Πολιτική

17/03/2014 - 14:43

Επισκέψεις Σ. Γεωργούλα σε χωριά της Δυτικής Λέσβου και στην Αγιάσο

Στα χωριά της Λέσβου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου πανεπιστημιακός Στράτος Γεωργούλας και στελέχη της Δημοτικής Κίνησης ¨ο Άλλος Δρόμος¨. Επίσης την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 επισκέφτηκε τα Παράκοιλα και την Άγρα.

Ο κ. Γεωργούλας στη συνάντηση που είχε με τον δραστήριο Συνεταιρισμό Γυναικών των Παρακαοίλων αφού άκουσε τα προβλήματα τόνισε πως « ο Δήμος μπορεί και πρέπει να στηρίξει με κάθε μέσο τους συνεταιρισμούς και να μπει μπροστά στην προώθηση των προϊόντων τους».

Στην συνάντηση που είχε ο κ. Γεωργούλας στο Κέντρο Νεότητας Αγιάσου με κατοίκους του χωριού αφού άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «Η Αγιάσος είναι μια περιοχή με πλουτοπαραγωγικές πηγές που έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του θεού. Ο Δήμος πρέπει άμεσα να ξεκινήσει την αξιοποίηση αυτών των πηγών,  όπως είναι τα νερά του Τσίγκου αλλά και το δάσος της περιοχής».

Στις επαφές που είχε ο κ. Γεωργούλας  με κατοίκους της Ερεσού και του Μεσοτόπου τόνισε πως «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι βαθύτατα πολιτικές και οι επιλογές που έχουμε είναι δύο. Ή θα επιλέξουμε την συντήρηση της ίδιας κατάστασης με τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες πολιτικές ή θα  επιλέξουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση, την επιβίωση , την ανατροπή».

Μοιράσου το άρθρο!