Πολιτική

11/06/2012 - 13:17

Επίσκεψη Δ. Βουνάτσου στην Καλλονή

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρέστη στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Οργάνωσης KYOKUSHIN KARATE, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, παρουσία του Αρχηγού της Οργάνωσης, Ιωάννη Στεφάνου, κατά τη διάρκεια της οποίας, έλαβε τιμητική πλακέτα Οι διοργανωτές τόνισαν ότι ο κ. Βουνάτσος τιμάται για τη μακρόχρονη δημοκρατική πορεία και το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του, ενώ ο Δήμαρχος, με τη σειρά του, τους ευχαρίστησε θερμά για την τιμητική διάκριση.

Εν συνεχεία, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Γιαβάση και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, Αθανάσιο Ελευθερίου, επισκέφθηκε το κτίριο του ανασκευασθέντος παλαιού Λουτρού Καλλονής, το οποίο εμπλουτίσθηκε για να λειτουργήσει ως Λαογραφικό Μουσείο Λέσβου και το οποίο παρέμενε κενό με άμεση απειλή της Διαχειριστικής Αρχής επιστροφής 400 χιλ. Ευρώ, όσο δηλαδή το κόστος κατασκευής του από Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, το πρωί, ο κ. Βουνάτσος, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις, που οργάνωσε η Αδελφότητα Κρητών Λέσβου, στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου, (Παγανή), με την ευκαιρία της επετείου της Ηρωικής Μάχης της Κρήτης, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Μοιράσου το άρθρο!