Πολιτική

10/08/2013 - 04:19

Επίσκεψη Ρώσων στο Δήμαρχο Λέσβου

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, επισκέφθηκε εχθές το πρωί στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και υπεύθυνη  για την προώθηση της εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, κα Ναταλία Γκεναντίγεβνα Γεριόμινκα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Γεριόμινκα ανέπτυξε στο Δήμαρχο τις δραστηριότητες του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικο Κέντρου της Ρωσικής Πρεσβείας και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων στο τομέα του πολιτισμού. Από τη πλευρά του ο κ. Βουνάτσος, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Δήμου Λέσβου να προωθήσει τις Ελληνορωσικές πολιτιστικές σχέσεις, με βάση βέβαια συγκεκριμένες προτάσεις. Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προώθηση των πολιτιστικών και τουριστικών σχέσεων με τη Σερβία, τη Ρουμανία κ.α. 
Η κα Γεριόμινκα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Μοιράσου το άρθρο!