Πολιτική

25/09/2014 - 19:37

Επίσκεψη Β. Αποστόλου στη Λέσβο (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, συντονιστής Αγροτικών Θεμάτων)

Ε

πίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής και συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Β. Αποστόλου από κοινού με το Βουλευτή Λέσβου Γ. Ζερδελή θα συναντηθούν με εκπροσώπους ελαιοπαραγωγών, συνεταιρισμών, τυποποιητών ελαιολάδου, καθώς και κτηνοτρόφων που έχουν πληγεί από τον καταρροϊκό πυρετό, ενώ θα επισκεφθούν το δημόσιο κτηνιατρείο και το Τμήμα ΟΣΔΕ της ΕΑΣ Λέσβου.

Ακολούθως θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το βράδυ σε εκδήλωση - συζήτηση που θα γίνει στην αίθουσα της Κοινότητας Παρακοίλων θα παρουσιάσουν τις θέσεις του Σύριζα για την αγροτική πολιτική με τη συμμετοχή κτηνοτρόφων, αγροτών και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης:

  • 9.15 επίσκεψη στο Δημόσιο Κτηνιατρείο και ενημέρωση για τον καταρροϊκό πυρετό
  • 10.00 επίσκεψη στο Τμήμα ΟΣΔΕ της ΕΑΣ Λέσβου και ενημέρωση για την εξισωτική αποζημίωση και τις μη επιλέξιμες βοσκήσιμες εκτάσεις
  • 11.15 Συνάντηση - συζήτηση με εκπροσώπους συνεταιρισμών, παραγωγών και τυποποιητών
  • 13.00 Συνέντευξη στα τοπικά Μέσα μαζικής Ενημέρωσης

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας:

  • 19.00 Συνάντηση στην Καλλονή με εκπροσώπους της Επιτροπής των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών
  • 20.00 Κοινοτική αίθουσα Παρακοίλων. Ομιλία – Παρουσίαση: «Η πρόταση του Σύριζα για την Αγροτική Πολιτική». Συζήτηση με κτηνοτρόφους, αγρότες και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Μοιράσου το άρθρο!